Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Απίστευτος Πανιώνιος, νίκησε τον Ηρακλή και έφυγε για τελικό!

Η ομαδάρα του Πανιωνίου επικρατησε με 83-73 του Ηρακλή στον ημιτελικού του Final 4 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό!

Η ομαδάρα του Πανιωνίου επικρατησε με 83-73 του Ηρακλή στον ημιτελικού του Final 4 και πήρε την πρόκριση για τον τελικό!

O Iστορικός δεν καταλαβαίνει από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίες, δεν καταλαβαίνει από ομάδες που διαθέτουν και Αμερικανούς στο ρόστερ τους και γενικότερα αυτή η ομάδα του Περικλή Ταυρόπουλου δείχνει συνεχώς πόσο ταλέντο, πόση ικανότητα, αλλά και πόση ψυχή διαθέτει! 

Οι κυανέρυθροι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ ακόμα και με 10 πόντους, βρήκαν τα... άντερα, ανέτρεψαν την κατάσταση και τελικά έφτασαν στη νίκη με το εντυπωσιακό 83-73!

Ο Πανιώνιος απέναντι σε έναν πολύ ποιοτικό και έμπειρο αντίπαλο κατάφερε και βρήκε τις λύσεις, πήγε το ματς εκεί που ήθελε και έδωσε μεγάλη χαρά στους φιλάθλους τους, που δυστυχώς δεν βρέθηκαν στο κλειστό του Χολαργού λόγω της μη λογικής απόφαση της ΕΟΚ.

Στις εξέδρες πάντως έδωσαν το "παρών" περίπου 100 παιδιά από τις κυανέρυθρς ακαδημίες, δίνοντας ένα πολύ όμορφο χρώμα στον αγώνα. Μάλιστα, συνεχώς φώναζαν υπέρ του Ιστορικού και στο τέλος το χάρηκαν με την ψυχή τους!

Το παιχνίδι 

Στο πρώτο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν κλειστό, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και τελικά τον Ηρακλή να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα ενός καλαθιού (14-16).

Στην δεύτερη περίοδο η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβασε την διαφορά σε διψήφιο αριθμό, όμως ο Πανιώνιος επανήλθε και μείωσε την "ψαλίδα". Σκορ ημιχρόνου 32-39.

Στην τρίτη περίοδο ο Πανιώνιος πάτησε... γκάζι, έκανε την αντεπίθεση του και έδωσε τον χαρακτήρα του ντέρμπι στο παιχνίδι. Η ομάδα του Ταυρόπουλου πάλεψε κάθε φάση, με το σκορ του δεκαλέπτου να είναι 55-60.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ο Ιστορικός έβγαλε τρομερό πάθος και τσαμπουκά στο παρκέ, ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και με τους Βεργίνη, Παπαδιονυσίου και Σαχπατζίδη να παίρνουν τις μεγάλες αποφάσεις έφτασαν στην μεγάλη νίκη πρόκριση.

Στο τέλος οι παίκτες πανηγύρισαν με την ψυχή τους την μεγάλη επιτυχία, δεχόμενοι το ζεστό χειροκρότημα από όσους Πανιώνιους είχαν την ευκαιρία να βρεθούν στο γήπεδο.

Πρώτος σκόρερ και ηγέτης για τον Ιστορικό ο αρχηγός Δημήτρης Βεργίνης με 27 πόντους, ενώ ακολούθησε ο Στάθης Παπαδιονυσίου με 14, ο Τάσος Αντωνάκης με 11 και ο Γιάννης Σαχπατζίδης με 10.

Δεκάλεπτα: 14-16, 32-39 , 55-60, 83-73

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια