Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ευρωπαϊκό... πάρτι και πρόκριση για την ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!

 Ένας φοβερός και τρομερός Πανιώνιος "βούλιαξε" με 12-8 την Παρτιζάν στη Νέα Σμύρνη και πήρε την μεγάλη πρόκριση για τους "8&...

 Ένας φοβερός και τρομερός Πανιώνιος "βούλιαξε" με 12-8 την Παρτιζάν στη Νέα Σμύρνη και πήρε την μεγάλη πρόκριση για τους "8" του Euro Cup.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου, στον επαναληπτικό του Βελιγραδίου όπου είχε ηττηθεί με ένα γκολ διαφορά, έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, έδειξε ανωτερότητα κόντρα στους ισχυρούς Σέρβους και πήραν μια δίκαιη μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά.

Οι κυανέρυθροι είχαν κυρίαρχο ρόλο στο παιχνίδι, πήραν διάφορες που κράτησαν ως το φινάλε και έφτασαν στη νίκη- πρόκριση. 

Με άμυνα για σεμινάριο και με ηγέτη και σκόρερ τον αρχηγό του Αλέξανδρο Γούνα, που πέτυχε 6 γκολ, ο Πανιώνιος πήρε κεφάλι στο σκορ από το τέλος του πρώτου οκτάλεπτου, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον αντίπαλο να πλησιάσει, προηγήθηκε με 10-5, 11-6 και 12-7 και απλά οι Σέρβοι μείωσαν στο τελικό 12-8.

Το τέλος του αγώνα βρήκε την ομάδα να πανηγυρίζει με τον κόσμο της, ο οποίος γέμισε ασφυκτικά το κολυμβητήριο και δημιούργησε εντυπωσιακή ατμόσφαιρα. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΠΑΡΤΙΖΑΝ 12-8

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-2, 5-3, 2-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 2, Μπιτάτζε 2, Νταλάπας, Καλαϊτζής 1, Μουρατιδης, Παπάκος 1, Γούνας 6, Μπαχουμι, Καπετανάκης, Αναγνωστου.

ΠΑΡΤΙΖΑΝ: Κοστρόφ, Γιάκσιτς, Μίλος 2, Μούσικιτς, Γκακ 2, Γκλάντοβιτς, Τρτόβιτς, Ντιμιτρίεβιτς 1, Μπόζοβιτς, Σμίλιεβιτς 3, Γκίγκα, Πάπαριτς, Μιλόσεβιτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια