Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Παναγιώτη Ηλιάδη και η ξεκάθαρη απάντηση για τα ban (video)

Στον κόσμο του Ιστορικού συστήθηκε ο Παναγιώτης Ηλιάδης, μέσα από την συνέντευξη που έδωσε στην Πανιώνια Εκπομπή και στην Web TV του panioni...

Στον κόσμο του Ιστορικού συστήθηκε ο Παναγιώτης Ηλιάδης, μέσα από την συνέντευξη που έδωσε στην Πανιώνια Εκπομπή και στην Web TV του panionianea.gr. 

Ο ένας εκ των δύο ισχυρών ανδρών του μπασκετικού Πανιωνίου μίλησε για πρώτη φορά από την μέρα που ανέλαβε τα ηνία των κυανέρυθρων μαζί με τον κ. Μικρόπουλο και πραγματικά η συζήτηση που έγινε στον διαδικτυακό αέρα είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον.

Ο κ. Ηλιάδης μίλησε για όλους για όλα. Για την απόφαση να μπει μπροστά (με τον κ. Μικρόπουλο) διοικητικά στο τμήμα μπάσκετ, τον ξεκάθαρο στόχο της Α1, την φοβερή έως τώρα πορεία της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ δεν δίστασε να καυτηριάσει την απόφαση της ΕΟΚ να πραγματοποιήσει το Final-4 χωρίς την παρουσία φιλάθλων!

Επίσης απάντησε με ξεκάθαρο τρόπο στο θέμα που προέκυψε τις τελευταίες ώρες με τα ban στον Πανιώνιο και φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον συμμαθητή του Χρήστο Μαγγίνα, τον τεράστιο Φάνη Χριστοδούλου, τον coach Περικλή Ταυρόπουλο, αλλά τον κόσμο του Ιστορικού που έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια που γίνεται.

Ο κ. Ηλιάδης μίλησε και για άλλα σημαντικά θέματα που αφορούν τον μπασκετικό Πανιώνιο, ενώ χωρίς κανέναν δισταγμό απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που του τέθηκαν. 

Mεταξύ άλλων, λοιπόν, όσον αφορά το "καυτό" θέμα των ban, ανέφερε ξεκάθαρα: "Είναι ένα περίπλοκο νομικό ζήτημα, δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες, γιατί είναι μία ιστορία σε εξέλιξη. Αυτό που θέλω να πω ξεκάθαρα, είναι ότι ο κ. Μικρόπουλος και εγώ ως διοίκηση του Πανιωνίου για όνομα του θεού δεν θα αφήσουμε κάποιο ban να σταματήσει την πορεία του συλλόγου. Το ποια θα είναι η εξέλιξη είναι δεδομένο, τα ban θα πάψουν να υφίστανται, αυτό είναι υπόσχεση στον κόσμο του Πανιωνίου".

Δείτε αναλυτικά την εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του κ. Παναγιώτη Ηλιάδη (από το 30:35 του βίντεο)

1 σχόλιο

  1. Μπράβο παιδιά, σπουδαία συνέντευξη ενός εξέχοντα Πανιώνιου με ήθος οξυδέρκεια και περηφάνια. Μας συγκινήσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή