Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Aγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι»

Γράφει ο Μίλτος Λαζαρίδης...

Γράφει ο Μίλτος Λαζαρίδης...

Η νίκη του Πανιωνίου στον ημιτελικό του κυπέλου με το ΗΡΑΚΛΗ ένα πράγμα σηματοδοτεί ότι επιστρέφουμε.

Κάτι που δικαιώνει αυτό που συνεχώς υποστηρίζω, σε σημείο που να κινδυνεύω να χαρακτηριστώ γραφικός. Το αποτέλεσμα είναι καλύτερο και πιο ευχάριστο αν την κιθάρα την παίζει αυτός που ξέρει να παίζει και όχι αυτός που μπορεί να την αγοράσει.

Η διαδικασία επιστροφής θα κρατήσει 2-3 χρόνια αλλά έχουμε υπομονή. Ο αθλητισμός είναι μια συνεχής προσπάθεια χωρίς τέλος. Αν θεωρητικά πάρουμε το πρωτάθλημα της Α1, δεν θα πρέπει να το ξαναπάρουμε; Έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε τα επόμενα 2-3 χρόνια από να συμμετέχετέ σε μία κοινή προσπάθεια, ένα στοίχημα . εκτός από επαγγελματικές υποχρεώσεις;

Η προσπάθεια όμως δεν θα κριθεί μόνο από τα πρωταθλήματα αλλά στην γενικότερη συνεισφορά με παίκτες , προπονητές, παράγοντες και την δυνατότητα του συλλόγου να δίνει ευκαιρίες σε άτομα να αναδείξουν ποιοι πραγματικά είναι. Και το έχει κάνει τόσες φορές στο παρελθόν.

Τα δάκρυα συγκίνησης του Φάνη, ενός ανθρώπου που έχει βιώσει πολύ μεγάλες στιγμές του ελληνικού αθλητισμού, πολύ μεγαλύτερες από την σημερινή, φανερώνει και την σημασία αυτής της νίκης ως επιβεβαίωσης της σωστής πορείας, αλλά και την συντριβή του μύθου ότι οι παλιοί παίκτες δεν κάνουν για διοίκηση. Η γνώση του χώρου έχει αξία στον αθλητισμό και όχι τα πόσα μπορείς να ξοδέψεις που έχει πλαφόν.

Τον ισχυρισμό για την επένδυση στην παράδοση ως μόνης λύσης, τον επιβεβαιώνει και η παρουσία του Χρήστου Μαγγίνα, που και αυτός μαζί με τον Φάνη, γνωρίζουν την μυρωδιά της ποδαρίλας των αποδυτηρίων και γνωρίζουν in-vivo ποιο είναι το μέτρο της επιτυχίας για το οποίο θα κριθούν.

Ο Χρήστος διαχειρίζεται με ιδανικό τρόπο την ομάδα και αποτελεί ένα συνδετικό κρίκο μεταξύ χρηματοδοτών και ομάδας που βασίζεται στην φιλία και όχι σε θέσεις του τύπου «εσείς οι Πανιώνιοι» που έχουμε ακούσει από λεγόμενους επενδυτές.

Φυσικά κάθε επιτυχία ανήκει στον προπονητή και τους παίκτες. Η ευθύνη της διοίκησης φτάνει μέχρι την επιλογή του προπονητή. Ο προπονητής δεν είναι υπάλληλος του συλλόγου αλλά συνεργάτης στο αθλητικό του όραμα του οποίου, επενδύει, πιστεύοντας ότι εξυπηρετεί την φιλοσοφία του . Η επιλογή του Περικλή Ταυρόπουλου δείχνει να είναι απόλυτα επιτυχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια