Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Κ18: Το «τρένο» δεν σταμάτησε -ούτε- στο Ρουφ!

Το ένα μετά το άλλο σπάει το ρεκόρ η ομάδα Κ18 του Πανιωνίου

Το ένα μετά το άλλο σπάει το ρεκόρ η ομάδα Κ18 του Πανιωνίου, κερδίζοντας -εκτός από τα παιχνίδια- και το χειροκρότημα φίλων και αντιπάλων με την παρουσία της! Το απόγευμα της Κυριακής τα παιδιά του Γ. Λαμπαδινού πραγματοποίησαν άλλη μία υπέροχη εμφάνιση, αυτή τη φορά στο γήπεδο Ρουφ, επικρατώντας με 4-0 του τοπικού ΠΑΟ. Φυσικά, οι κυανέρυθροι διατήρησαν για ακόμη μία φορά το «μηδέν» στην άμυνα, ανεβάζοντας παράλληλα το ενεργητικό τους στα 29 γκολ σε αυτές τις πρώτες εννέα αγωνιστικές (29-0)! Οδηγούν, ασφαλώς, την κούρσα στο πρωτάθλημα, έχοντας 25 βαθμούς (8-1-0) και διατηρώντας απόσταση +6 από τους διώκτες τους. 

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, το 0-1 σημειώθηκε στο 32' με πλασέ του Φιλιππούση, στο 44' ο Γιασιάς με πλασέ έγραψε το 0-2, στο 60' ήταν η σειρά του Εμπρά να χριστεί σκόρερ για το 0-3, με τον Ντάφλα να κλείνει το σκορ στο 65' με σουτ. 

Να σημειωθεί ότι την επόμενη αγωνιστική η ομάδα μας θα εκτίσει το ρεπό της. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Λαμπαδινός): Πρίντεζης (41' Λουλουργάς), Κολιολιός (41' Πολυχρόνης), Γλυνός (65' Τζερκτζόγλου), Τσιμιδόπουλος (65' Τσιλόπουλος), Τσικούρης (41' Ζιαμπάρας), Μπεχράκης (48' Παπαδόπουλος), Γιασιάς, Ντάφλας, Εμπρά (60' Παναγόπουλος), Φιλιππούσης (41' Μεταξάς), Μπάο (65' Χρας).

Δεν υπάρχουν σχόλια