Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Κ16: Θαυμάσια παρουσία στο Elite Cup!

Τον ιδανικό επίλογο σε μία εξαιρετική χρονιά έβαλε η ομάδα Κ16 με την παρουσία της στο τουρνουά Elite Cup , που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσ...

Τον ιδανικό επίλογο σε μία εξαιρετική χρονιά έβαλε η ομάδα Κ16 με την παρουσία της στο τουρνουά Elite Cup, που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της Παιανίας! 

Δεν είναι τόσο η 3η θέση που κατέκτησε στην τελική κατάταξη, όσο οι πολύ καλές εμφανίσεις της σε όλα τα παιχνίδια, γεγονός που επιβεβαίωσε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο τμήμα από τον τεχνικό Χρήστο Κώτση και τους ποδοσφαιριστές του. 

Στα παιχνίδια του ομίλου, ο Πανιώνιος αναδείχθηκε ισόπαλος με την ΑΕΚ (1-1), ενώ νίκησε τους Ηφαιστο Περιστερίου (4-0), Απόλλωνα Σμύρνης (1-0), Πανερυθραϊκό (5-1) και Ολυμπιακό Ρέντη (4-0). Τερμάτισε στη δεύτερη θέση λόγω χειρότερου συντελεστή τερμάτων απέναντι στους κιτρινόμαυρους και, έτσι, αναμετρήθηκε με τη -δεύτερη του άλλου ομίλου- Δόξα Άνοιξης στον «μικρό» τελικό, της οποίας επικράτησε για να καταλάβει την τρίτη θέση στο τουρνουά. 

Με αυτό τον τρόπο ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το 2022, για μία υπέροχη ομάδα, που αποτελείται από μία παρέα παιδιών, μια ποδοσφαιρική οικογένεια, που μέσα στο γήπεδο βγάζει το ταλέντο της, παίζοντας με πάθος και διάθεση για το καλύτερο αποτέλεσμα και για τη φανέλα του Πανιωνίου! 

Με την ομάδα της Κ16 στο τουρνουά Elite Cup αγωνίστηκαν οι Λουλουργάς, Πρίφτη, Μπινάτσης, Σακολλάρι, Αθανασάκης, Παλαιολόγος, Παυλόπουλος, Θεοχαρόπουλος, Κουρτεσάκης, Μπεχράκης, Κωστέας, Τερζής, Ζγουρής, Αθουσάκης, Μαραβέγιας, Κονδράρος, Καμπούρης, Θωμάκος, Σαϊνίδης, Οθωναίος.

Δεν υπάρχουν σχόλια