Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Κ16: Ισοπαλία με Ολυμπιακό (1-1), άξιζε τη νίκη!

Εμφάνιση ανάλογη με τη δουλειά που γίνεται στο τμήμα

Εμφάνιση ανάλογη με τη δουλειά που γίνεται στο τμήμα, αλλά και με το κλίμα που επικρατεί, πραγματοποίησε η ομάδα Κ16 του Πανιωνίου το πρωί της Κυριακής. 

Κόντρα στον Ολυμπιακό, για το τουρνουά Attica Cup, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε στο ισόπαλο 1-1, με την ομάδα μας να είναι καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και, πανθομολογουμένως, να αξίζει τη νίκη! 

Οι κυανέρυθροι του Χρ. Κώτση πήραν το προβάδισμα στο 20ο λεπτό, όταν μετά από μία στατική φάση στον χώρο του κέντρου, ο Σαΐνίδης πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Θωμάκος με νέα κεφαλιά έγραψε το 1-0! Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος πήρε μέτρα στο γήπεδο, αλλά χωρίς να απειλεί ουσιαστικά, με την ομάδα μας να έχει ορισμένες ευκαιρίες στο ανοιχτό γήπεδο για να «κλειδώσει» τη νίκη. Ωστόσο, σε μία φάση στο 75ο λεπτό ο Ολυμπιακός κέρδισε αμφισβητούμενο πέναλτι, από το οποίο προέκυψε το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

Ο Πανιώνιος, μακριά από διαμαρτυρίες, γκρίνιες και λογικές σκοπιμότητας, έπαιξε όμορφο και ορθολογικό ποδόσφαιρο, επιβεβαιώνοντας για άλλη μία φορά πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο. 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Χρήστος Κώτση): Λουλουργάς (70' Μαραβέγιας), Πρίφτι (80' Αθανασάκης), Ζγουρής (70' Μπινάτσης), Παλαιολόγος, Σακολάρι, Σαΐνίδης, Θεοχαρόπουλος, Γιαλλάφος, Παυλόπουλος, Κωστέας (70' Καμπούρης), Θωμάκος (55' Μπεχράκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια