Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στη Σερβία για την πρώτη... μάχη!

Την πρώτη από τις δύο πολύ δυνατές μάχες για πρόκριση στην προημιτελική φάση του Euro Cup δίνει το βράδυ της Τετάρτης (30/11, 19:45) ο Πανιώ...

Την πρώτη από τις δύο πολύ δυνατές μάχες για πρόκριση στην προημιτελική φάση του Euro Cup δίνει το βράδυ της Τετάρτης (30/11, 19:45) ο Πανιώνιος στο Βελιγράδι κόντρα στην Παρτιζάν. 

Η ομάδα του Κώστα Δήμου ταξίδεψε στη Σερβία με στόχο το θετικό αποτέλεσμα, εν όψει της ρεβάνς που θα γίνει στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης την Τετάρτη (14/12). 

Η ομάδα από την Σερβία έχει αναδειχθεί επτά φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης, τελευταία κατάκτηση το 2011 στη Ρώμη, ενώ μεταξύ άλλων μετρά 17 τίτλους πρωταθλήματος στην πρώην Γιουγκοσλαβία και άλλους 10 στη Σερβία.

Προκρίθηκε από τον 2ο όμιλο της β΄ προκριματικής φάσης που έγινε στο Στρασβούργο, αρχικά ηττήθηκε από την ιταλική Σαβόνα με 14-11, όμως οι νίκες επί της ολλανδικής Ντε Ζάαν με 17-11 και της Στρασμπούρ με 12-9 έφεραν την πρόκριση.

Στα δύο τελευταία της παιχνίδια το Σαββατοκύριακο για την Αδριατική Λίγκα και τους αγώνες που έγιναν στο Βελιγράδι, ηττήθηκε από τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ 17-12, με τον Κώστα Κάκαρη να σημειώνει πέντε γκολ για την κροατική ομάδα, ενώ έφερε ισοπαλία με τη Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι, 14-14.

Τα άλλα παιχνίδια της ημέρας

Νοϊζί Λε Σεκ (Γαλλία)-Τεργέστη (Ιταλία)
Στεάουα Βουκουρεστίου (Ρουμανία)-Οραντέα (Ρουμανία)
Βάσας (Ουγγαρία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)
Χόνβεντ (Ουγγαρία)-Ζόλνοκι (Ουγγαρία)
Σαβόνα (Ιταλία)-Ορτίτζα (Ιταλία)
Πρίμορατς Κότορ (Μαυροβούνιο)-Τουρκουά (Γαλλία)
Σάμπατς (Σερβία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία)

Όλοι οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 14 Δεκεμβρίου

Δεν υπάρχουν σχόλια