Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπoρεί την πρόκριση στο «καμίνι» της Νέας Σμύρνης!

Μετά από μία μεγάλη μάχη στο Βελιγράδι, ο Ιστορικός ηττήθηκε με  ένα γκολ διαφορά (12-11) από την ισχυρή Παρτιζάν

Μετά από μία μεγάλη μάχη στο Βελιγράδι, ο Ιστορικός ηττήθηκε με  ένα γκολ διαφορά (12-11) από την ισχυρή Παρτιζάν και έδειξε πως στον επαναληπτικό της Νέας Σμύρνης, με σύμμαχο τον φοβερό κόσμο του, μπορεί να πάρει την πρόκριση για τους "8" του Euro Cup.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου έπαιξε ως ίσο προς ίσο εκτός έδρας τον ιδιαίτερα δυνατό και πάρα πολύ έμπειρο αντίπαλο της και παρά το κακό ξεκίνημα που είχε κατάφερε και έκανε ντέρμπι το παιχνίδι και λίγο έλειψε να πάρει ακόμα και την ισοπαλία.

Πάντως η διαφορά μόλις ενός τέρματας σαφέστατα και δίνει πολλές ελπίδες πρόκρισης στον Ιστορικό, με το δεύτερο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες να διεξάγεται στις 14 Δεκεμβρίου, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης και είναι σίγουρο πως οι φίλαθλοι του Πανιωνίου θα δημιουργήσουν "καυτή" ατμόσφαιρα, προκειμένου να ωθήσουν τους παίκτες της ομάδας σε μία μεγάλη νίκη-πρόκριση!

Το παιχνίδι

Στο πρώτο οκτάλεπτο ο Πανιώνιος μπήκε μουδιασμένα στην πισίνα, δεν κατάφερε επιθετικά να βρει λύσεις, ενώ και αμυντικά δεν είχε "απάντηση" στις επιθέσεις των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα να παίρνει προβάδισμα με 5-1 η Παρτιζάν.

Στην δεύτερη περίοδο η ομάδα του Κώστα Δήμου έβγαλε αντίδραση, άλλαξε προς το καλύτερη την εικόνα της και πραγματοποίησε μία πολύ καλύτερη εμφάνιση, σκοράροντας πέντε τέρματα, ενώ δέχτηκε τρία.

Η τρίτη περίοδος ήταν πραγματικά ένα ντέρμπι, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στα γκολ, καθώς αμφότερες πέτυχαν από τρία.

Το τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο είχε πολλές μάχες μέσα στη πισίνα, με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Πανιώνιος έπαιξε στα ίσια τον μεγάλο αντίπαλο του, σημείωσε δύο τέρμαρα και δέχτηκε μόλις ένα.

Τελικό σκορ, ήττα με 12-11, όμως η διαφορά του ενός τέρματος δίνει σοβαρές ελπίδες πρόκρισης για τον Ιστορικό, ενόψει του επαναληπτικού της Νέας Σμύρνης.

Για τον Πανιώνιο πρώτος σκόρερ ήταν οι Κοπελιάδης και Γούνας με τρία γκολ, δύο σημείωσε ο Γκιουβέτσης και από ένα οι Παπάκος, Καλαϊτζής, Μπιτάτζε.



Δεν υπάρχουν σχόλια