Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εκτός έδρας ήττα από τον Απολλώνιo

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου.

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα γνώρισε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανιωνίου. Οι κυανέρυθρες ηττήθηκαν εκτός έδρας με 3-0 σετ από τον Απολλώνιο, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Pre League. 

Την πρώτη της φετινή ήττα στην Pre League γνώρισε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Πανιωνίου, καθώς έχασε στο Κερατσίνι από τον Απολλώνιο με 3-0 σετ για την τρίτη αγωνιστική. Αν και ξεκίνησαν ελπιδοφόρα οι «κυανέρυθρες», η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Η γηπεδούχος ομάδα αντέδρασε γρήγορα και κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Παρά το τάιμ άουτ του Κυριάκου Καμπερίδη στο 16-14, ο Απόλλωνιος διατήρησε τη διαφορά του και έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 25-20.

Στο δεύτερο σετ τα μπλοκ της ομάδας του Νίκου Μπουτσουρή λειτούργησαν καλά, κάτι που της έδωσε την ευκαιρία να προηγηθεί με 8-5. Στην πορεία ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να διασπάσει την άμυνα της αντιπάλου και έτσι βρέθηκε πίσω με 18-12. Η διαφορά των έξι πόντων δεν καλύφθηκε και έτσι ο Απολλώνιος έκανε το 2-0 στα σετ με σκορ 25-20.

Έχοντας τη ψυχολογία με το μέρους της η γηπεδούχος ομάδα προηγήθηκε με 9-3 και παρά τις προσπάθειες του Ιστορικού η απόσταση αυξήθηκε στο 19-9. Το σετ ολοκληρώθηκε με σκορ 25-13. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης αυτό το σαββατοκύριακο θα έχει ρεπό και την 5η αγωνιστική θα επιστρέψει ξανά στη δράση, προκειμένου να υποδεχτεί στο «Ανδρέας Βαρίκας» το Σάββατο (12/11, 15:00) τον Αίαντα.

Pre League Βόλεϊ Γυναικών

3η αγωνιστική

Aπολλώνιος  - Πανιώνιος  3-0 

Σετ: 25-20, 25-20, 25-13

Δεν υπάρχουν σχόλια