Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λυκoγιάννη: «Υπάρχει δρόμος μπροστά μας»

Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες της Δήμητρας Λυκογιάννη

Ο Πανιώνιος αγωνίστηκε για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες της Δήμητρας Λυκογιάννη, η οποία ανέλαβε τον Ιστορικό ύστερα την αποχώρηση του Κυριάκου Καμπερίδη. Η προπονήτρια της ομάδας της Νέας Σμύρνης συνδύασε με νίκη το ντεμπούτο της, καθώς ο «κυανέρυθρες» επικράτησαν της ΧΑΝΘ με 3-0.

Μετά το παιχνίδι η έμπειρη τεχνικός σχολίασε το τελικό αποτέλεσμα λέγοντας: «Υπήρχε ένα άγχος, το οποίο είναι λογικό μετά από μία μεταβατική περίοδο. Ευτυχώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που δεν μας έβαλε δύσκολα, οπότε ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Για τον ερχομό της στον Πανιώνιο και τους στόχους της ομάδας είπε: «Προσπάθησα όσο μπορώ να γνωρίσω την ομάδα από τις προπονήσεις και από τον αγώνα. Υπάρχει δρόμος μπροστά μας, για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι να μπούμε στις πρώτες πέντε ομάδες».

Από την πλευρά του ο προπονητής της ΧΑΝΘ, Σωκράτης Τζιουμάκας δήλωσε μετά τον αγώνα: «Παρότι παίξαμε πολύ καλά στα δύο πρώτα σετ και φτάσαμε στην πηγή τελικά δεν ήπιαμε νερό. Στο τρίτο σετ χάσαμε τη συγκέντρωσή μας, ξέφυγε από την αρχή ο Πανιώνιος οπότε μοιραία ήρθε η ήττα».


Για το που κρίθηκε το παιχνίδι σχολίασε: «Και οι δύο ομάδες έπαιξαν αρκετά καλά, αλλά ο αντίπαλος ήταν πιο πιεστικός στο σερβίς. Είχε και περισσότερες επιθετικές επιλογές, οπότε κέρδισε δίκαια».

Δεν υπάρχουν σχόλια