Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Mπαίνει η πρόσθετη εξέδρα στο «Bαρίκας»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο μπασκετικός Πανιώνιος σχετικά με την πρόσθετη εξέδρα που θα τοποθετηθεί στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο μπασκετικός Πανιώνιος σχετικά με την πρόσθετη εξέδρα που θα τοποθετηθεί στο κλειστό «Ανδρέας Βαρίκας» για τις ανάγκες του κυανέρυθρου κόσμου.

Αναλυτικά:

"Με δεδομένη την τεράστια επιθυμία των φίλων της Ομάδας να βρεθούν στο κλειστό Ανδρέας Βαρίκας, το οποίο δυστυχώς δεν καλύπτει τις ανάγκες μας, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ προχωρά σε μια απαραίτητη ενέργεια προκειμένου να ικανοποιήσει τους φιλάθλους του.

Έτσι λοιπόν, θα τοποθετηθεί πρόσθετη εξέδρα στον χώρο πίσω από τις θέσεις VIP κι απέναντι από τους πάγκους των ομάδων, ώστε να βρίσκονται περισσότεροι φίλοι του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στους αγώνες της ομάδας.
Οι θέσεις θα είναι αριθμημένες και η τιμή εκάστης ορίστηκε στα 120€. Επίσης όσοι κάτοχοι καρτών διαρκείας κατηγορίας Silver (των 80€) επιθυμούν να αναβαθμίσουν τα εισιτήρια τους στη νέα κατηγορία Court Side, θα έχουν την δυνατότητα να το κάνουν με 40€ επιπλέον κι εφόσον το δηλώσουν στο mail tickets@pgssbc.gr, αναγράφοντας το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο τους.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους 48 πρώτους που θα στείλουν.
Η τοποθέτηση της εξέδρας θα γίνει άμεσα. Θα υπάρξει ενημέρωση για την έναρξη της λειτουργίας.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα λειτουργεί πάντα με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων του, που έχουν ήδη αποδείξει την αγάπη τους στην Ομάδα."

Δεν υπάρχουν σχόλια