Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Kλήθηκε σε απολογία ο Πανιώνιος - Η ανακοίνωση από το τμήμα μπάσκετ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο μπασκετικός Πανιώνιος, μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως κλήθηκε σε απολογία

Ανακοίνωση εξέδωσε ο μπασκετικός Πανιώνιος, μέσω της οποίας γνωστοποιεί πως κλήθηκε σε απολογία  με αφορμή όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνος στο ματς με τον Πρωτέα Βούλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ενημερώνουμε τους φίλους της ομάδας ότι την Πέμπτη (17/11) ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. κλήθηκε σε απολογία, με αφορμή όσα αναγράφηκαν στο φύλλο αγώνος από τους διαιτητές της αναμέτρησης με τον Πρωτέα Βούλας, το Σάββατο 5/11, στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας».
Και μπορεί να γράφτηκε λανθασμένα (όχι από πρόθεση) ότι «έπεσαν μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο» ενώ έπεσε μόνο νερό, αλλά και πάλι οφείλουμε να επισημάνουμε ότι αυτού του είδους οι συμπεριφορές ούτε αποδεκτές είναι ούτε και θα γίνουν ανεκτές απ’ εδώ και στο εξής.
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. παίρνει μεγάλη δύναμη από τον κόσμο του. Οι φίλοι της ομάδας μας ακολουθούν παντού, μας ενισχύουν και δίνουν ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στους παίκτες και σε όλους μας.
Θέλουμε να είμαστε ΠΡΩΤΟΙ ΠΑΝΤΟΥ. Εφιστούμε την προσοχή στους φίλους της ομάδας μας απ’ εδώ και στο εξής ώστε να προστατέψουν αυτό που αγαπούν κι αγαπάμε, το γήπεδο να έχει ενθουσιασμό και παλμό, να είναι η γνωστή «καυτή έδρα», αλλά όχι συνδυαστικά με συμπεριφορές (έστω και στο ελάχιστο) που δεν αρμόζουν στην Ιστορία και στη φιλοσοφία μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια