Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρόβλημα στα άκρα της άμυνας ενόψει Iάλυσου

Στο τέλος της φτάνει η προετοιμασία του Πανιωνίου για το κυριακάτικο (20/11) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιάλυσο

Στο τέλος της φτάνει η προετοιμασία του Πανιωνίου για το κυριακάτικο (20/11) εντός έδρας παιχνίδι με τον Ιάλυσο, για την 2η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Οι κυανέρυθροι προετοιμάστηκαν πολύ καλά όλη την εβδομάδα, έχοντας αφήσει πλέον στο παρελθόν το ισόπαλο αποτέλεσμα της πρεμιέρας με την Ερμιονίδα.

βέβαια, τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Νίκο Κούστα, καθώς ο coach της ομάδας δεν μπορεί να υπολογίζει τα δυο βασικά πλάγια μπακ. 

Συγκεκριμένα ο Ξυγκόρος έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός από τα προσεχή παιχνίδια του Πανιωνίου, ενώ ο Διονέλλης είναι τιμωρημένος λόγω της κόκκινης κάρτας που πήρε στο Κρανίδι. Μάλιστα, πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ρόπας, ο οποίος αποτελεί μια ακόμα λύση για το αριστερό άκρο της αμυνας. 

Ετσι καταλαβαίνει κανείς πως ο τεχνικός των κυανέρυθρων έχει απομείνει με δύο διαθέσιμους καθαρούς μπακ ενόψει της Κυριακής, τους νεαρούς Καρδάμη και Μερτύρη. 

Απο εκεί και πέρα, ο Ζούλιας έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και έχει τεθεί κανονικά στην διάθεση του προπονητή του. 

Να σημειωθεί τέλος, πως ο προσεχής αντίπαλος του Ιστορικού, ο Ιάλυσος, διαθέτει ιδιαίτερα δυνατή ομάδα, με καλό ροστερ, εμπειρο προπονητή και το παιχνίδι μόνο εύκολο δεν θα είναι για τον Ιστορικό. Γι' αυτό το λόγο άπαντες στο τμήμα περιμένουν από τον κόσμο να βρεθεί μαζικά στο γήπεδο, να στηρίξει την ομάδα και να την ωθήσει στην πρώτη της φετινή νίκη στο πρωτάθλημα!

Ο αγώνας διεξάγεται στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, την Κυριακή (20/11), στις 15:00.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια