Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξέσπασε στον Υδραϊκό ο Iστορικός, 19-5

Άνετη νίκη για τους πολίστες του Ιστορικού! 

Άνετη νίκη για τους πολίστες του Ιστορικού! 

Ο Πανιώνιος ξεπέρασε την ήττα στο ντέρμπι από τον Ολυμπιακό στην προηγούμενη αγωνιστική, επέστρεψε στις επιτυχίες και με αέρα και πολλά γκολ πέρασε νικηφόρα από την έδρα του Υδραϊκού, στον οποίο ξέσπασε (στη Γλυφάδα), επικρατώντας με 19-5, στο πλαίσιο της 9η αγωνιστικής του Β' Ομίλου της Α' φάσης.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Κώστα Δήμου έφτασε τους 21 βαθμούς στον Α’ Όμιλο, παραμένοντας μόνος δεύτερος πίσω από τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου μπήκε από νωρίς δυνατά στο παιχνίδι, δείχνοντας διάθεση να τελειώνει την υπόθεση του τριπόντου και βρίσκοντας στη συνέχεια και πολλά γκολ και πολλές λύσεις επιθετικά με κορυφαίο σκόρερ τον Νίκο Κοπελιάδη, που πετυχε 6 γκολ.

Πλέον οι κυανέρυθροι στρέφουν την προσοχή τους στο παιχνίδι του Βελιγραδίου κόντρα στην Παρτιζάν (30/11) για το Euro Cup.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 5-19

Οκτάλεπτα: 0-3, 2-4, 1-6, 2-6.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Νίκος Καραμάνης): Πετρόπουλος, Μπεκές, Σουζούκι 4, Παπαδημητρίου, Γκαράνης, Ζώρσζος, Μπλάνης, Ρομπόπουλος 1, Δημακόπουλος, Τακάτα, Κοντονής, Μπερτόλης, Μητράκης, Δαλαμπέκης, Μουρατίδης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 6, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάντζε 1, Νταλάπας, Καλαϊτζής 2, Μουρατίδης, Παπάκος 2, Γούνας 3, Σπούνερ 1, Καπετανάκης 1, Αναγνώστου, Λοράντος 1, Κανελλόπουλος.

Διαιτητές: Κωνσταντινίδης, Παϊρακταρίδης

Αλυτάρχης: Δημήτρης Κύρκος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής 


Δεν υπάρχουν σχόλια