Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΑE Ερμιονίδας: Μεταγραφική ενίσχυση πριν τον Πανιώνιο

Νέα αντιπάλου

Νέα αντιπάλου


Μία ακόμα μεταγραφική προσθήκη πραγματοποίησε η ΑΕ Ερμιονίδας μόλις λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής και της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Πανιώνιο για τον 4ο όμιλο.


Συγκεκριμένα αποκτήθηκε ο Κονγκολέζος, με ολλανδική υπηκοότητα, αμυντικός Ζοέλ Κατσίμα, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Άγιαξ. 


Η αναλυτική ενημέρωση για τον 23χρονο ποδοσφαιριστή από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έχει ως εξής:


«Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ζοέλ Κατσίμα, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο της άμυνας και διαθέτει ολλανδική υπηκοότητα. Ο Ζοέλ Κατσίμα γεννήθηκε στις 18 Σεπτεμβρίου 1999 και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην περίφημη σχολή του Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Καθιερώθηκε από μικρός στη θέση του σέντερ μπακ και στη συνέχεια εντάχθηκε στη Ρόντα ’46 Λεουσντέν, παίζοντας σε ομάδες των τμημάτων υποδομής. Οι καλές εμφανίσεις με τους «μικρούς» του συγκεκριμένου συλλόγου κέντρισαν το ενδιαφέρον της Ναϊμέγκεν, στην οποία βρέθηκε την περίοδο 2016-17, παίζοντας στην ομάδα Παίδων (U17). Τη σεζόν 2017-18 φόρεσε τη φανέλα της Καμπούρ, στην οποία αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων (U19), ενώ έλαβε κλήση από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Κονγκό για την Εθνική Ελπίδων (U21) της χώρας. Την περίοδο 2020-21 συνέχισε την καριέρα του εκτός Ολλανδίας, καθώς μετακόμισε στην Πολωνία για λογαριασμό της Μίεντζ Λέγκνιτσα, η οποία έπαιζε τη β' Κατηγορία. Ζοέλ Κατσίμα καλώς όρισες στην οικογένεια της ΑΕ Ερμιονίδας! Σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας... Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!»

 


Δεν υπάρχουν σχόλια