Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Ένώνoυμε τον κόσμο ή σπέρνουμε τη διχόνοια; Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη!»

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πάνθηρες σχετικά με την συνέλευση που είχαν το βράδυ της Τετάρτης (2/11).

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πάνθηρες σχετικά με την συνέλευση που είχαν το βράδυ της Τετάρτης (2/11).

Διαβάστε αναλυτικά όσα αναφέρουν:

"Το βράδυ της Τετάρτης 2/11, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέλευση του Panthers Club, στο χώρο του Συνδέσμου.

Δεν συνηθίζουμε να αναφερόμαστε στο περιεχόμενο των συζητήσεων που γίνονται στις συνελεύσεις μας, ωστόσο κρίνουμε, πως η συγκεκριμένη έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα.

Αρχικά, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο των Πανθήρων και του Πανιωνίου, για τη μαζική του παρουσία στο χώρο μας, δηλώνοντας βροντερό «παρών» στο κάλεσμά μας.

Ως Panthers Club θέσαμε στον κόσμο ένα πολύ απλό ερώτημα: Ένώνουμε τον κόσμο ή σπέρνουμε τη διχόνοια, στις τάξεις των φίλων του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης;

Η απάντηση ήταν ξεκάθαρη. Και ήρθε μέσα από τη μαζικότητα της χτεσινοβραδινής συνέλευσης, αλλά και από τις τοποθετήσεις των μελών του Συνδέσμου και όχι μόνο.

Για μια τελευταία φορά, κρίνουμε καλό, να τονίσουμε πως το Panthers Club αποτελεί μια οικογένεια, που συνεχώς, μέρα με την ημέρα μεγαλώνει. Αποτελεί την ασπίδα, την αιχμή του δόρατος του Συλλόγου, απέναντι σε όποιον έχει στόχο να βλάψει τον Πανιώνιο Γ.Σ.Σμύρνης και την πρόοδο αυτού.

Συνεχίζει να μεγαλώνει γεννιές Πανθήρων, με μοναδικό γνώμονα το σεβασμό και την αγνή αγάπη για τα ιδανικά που πρεσβεύει ο Σύλλογος μας.

Όσο για το ποιος σπέρνει τη διχόνοια ανάμεσα στους οπαδούς και τους φιλάθλους του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης, όσοι εξακολουθούν να έχουν ερωτήματα πάνω σε αυτό, ας σκεφτούν ποιος ή ποιοι θα ήθελαν τη διάσπαση του κόσμου, λίγες μόλις ημέρες, πριν ξεκινήσει ο φετινός θίασος της Γ’ Εθνικής.

ΥΓ1 Σημαντική και η παρούσια των «Πεταλικων» στη χτεσινή συνέλευση, με ευθύνη στο λόγο τους. 

ΥΓ2 Κωστα ήσουν, είσαι και θα είσαι πάντα Πάνθηρας.

ΥΓ3 Θάνο ψυχαρα, ο λόγος σου χτες ήταν κατάθεση ψυχής που μας άγγιξε όλους. 

ΥΓ4 Αν κάποια φαντάσματα και κάποιοι επικίνδυνοι θεωρούν πολιτική θέση, πως για το Σύνδεσμο αποτελεί κόκκινη γραμμή, οτιδήποτε φασιστικό και ρατσιστικό, τότε δεν έχετε καμία θέση στις τάξεις των φιλάθλων των οπαδών και φυσικά του Συλλόγου. Πίσω στις τρύπες σας. 

Σεβόμαστε τη διαφορετικότητα του καθενός. Αυτό σημαίνει Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης, αυτό σημαίνει Panthers Club."

Δεν υπάρχουν σχόλια