Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάτησε... γκάζι στο δευτερο ημίχρονο και συνέχισε το αήττητo

Την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Πανιώνιος, επικρατώντας με 82-61 του Πρωτέα Βούλας στο "Ανδρέας Βαρίκας".

Την πέμπτη του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Πανιώνιος, επικρατώντας με 82-61 του Πρωτέα Βούλας στο "Ανδρέας Βαρίκας".

Οι κυανέρυθροι τα βρήκαν σκούρα για ένα ημίχρονο από τον αντίπαλο τους, στη συνέχεια πάτησαν... γκάζι και έφτασαν σε μια ακόμα επικράτηση. 

Έτσι ο Ιστορικός μετά από πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Β Εθνικής μετράει το απόλυτο των νικών και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα στην βαθμολογία.

Το παιχνίδι 

Χωρίς τα αδέρφια Παπαδιονυσίου αναγκάστηκε να αγωνιστεί ο Ιστορικός, λόγω covid, ενώ αντίθετα επανήλθε σε αγωνιστικούς ρυθμούς ο αρχηγός Δημήτρης Βεργίνης. 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν η ομάδα που είχε το προβάδισμα στο σκορ, χωρίς όμως να μπορεί να πάρει διαφορά ασφαλείας. 

Βεργίνης, Σαχπατζίδης και Αντωνάκης ήταν οι παίκτες που "τράβηξαν" περισσότερο το κομμάτι του σκοραρίσματος.

Το ημίχρονο έκλεισε με το 40-32 για τον Ιστορικό με φοβερό buzer bitter του Βεργίνη. 

Στην τρίτη περίοδο η ομάδα του Ταυρόπουλου ανέβασε την απόδοση της και πήρε διψήφια διαφορά, με το σκορ του οκταλέπτου να είναι 59-46.

Το τελευταίο δεκάλεπτο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, ο Πανιώνιος έλεγχε απόλυτα το ματς, με το τελικό σκορ να εξηγεί και την εικόνα κυρίως του δευτέρου ημιχρόνου. Τελικό σκορ, λοιπόν, το  82-61 για τον Ιστορικό.

Το φινάλε βρήκε για μια ακόμα φορά ομάδα και κόσμο να πανηγυρίζουν όλοι μαζί, σαν μια οικογένεια, τη νίκη.

Δεκάλεπτα: 19-14, 40-32, 82-61

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Ταυρόπουλος): Σκάνδαλος 15 (2), Λάζαρης 8, Αντωνάκης 9, Σαχπατζίδης 9, Μάντζαρης 4, Σταθόπουλος 6, Χάλαρης 12, Τζουγκαράκης 2, Κολσούζογλου, Βεργίνης 17 (1), Χρήστου

ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ (Τερζής): Δενδρινός 10 (1), Τσκαναρίδης 2, Κυριλής 8 (1), Παπαδάκος, Γ. Καραμαλέγκος 11 (3), Ματσάγγος 14 (1), Γάργαλης 5 (1), Σκορδάς 4, Βεσκούκης 2, Βλάχος, Ηλ. Καραμαλέγκος 5, Βισνιέφσκι

Δεν υπάρχουν σχόλια