Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Κ17: Πρεμιέρα στη β' φάση με ήττα

Η έναρξη της β' φάσης του Πρωταθλήματος της Super League K17 σήμανε και την επιστροφή της ομάδας Κ17 του Πανιωνίου στις επίσημες υποχρεώ...

Η έναρξη της β' φάσης του Πρωταθλήματος της Super League K17 σήμανε και την επιστροφή της ομάδας Κ17 του Πανιωνίου στις επίσημες υποχρεώσεις της, μετά από διάλειμμα διάρκειας τριών εβδομάδων. 

Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής, για τον νότιο όμιλο, ο Πανιώνιος υποδέχθηκε στο δημοτικό γήπεδο Καματερού το αντίστοιχο συγκρότημα του Ολυμπιακού και γνώρισε την ήττα με σκορ 7-1. Καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, οι ποδοσφαιριστές του Θ. Κιούπκιολη είχαν ως απαρέγκλιτο πλάνο, το οποίο τήρησαν πιστά, να παίξουν ορθολογικό και δημιουργικό ποδόσφαιρο, μακριά από κάθε είδους σκοπιμότητες ή μη αθλητικές πρακτικές. 

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 11ο λεπτό με σουτ του Λίγδα, ενώ δέκα λεπτά μετά (21') ο ίδιος παίκτης σκόραρε με πλασέ. Στο επόμενο λεπτό (22') ο Κτενάς είχε δοκάρι με πλασέ και στο 26' ο Πρίντεζης βγήκε νικητής σε τετ α τετ με τον ίδιο παίκτη. Στο 47' ο Σούφκα βρήκε... δίχτυα με πλασέ και στο επόμενο λεπτό (48') ο Λίγδας έφτασε σε χατ τρικ με κεφαλιά. Στο 60' ο Σούφκα πέτυχε γκολ με πλασέ, δύο λεπτά μετά ο Πνευμονίδης εκτέλεση πέναλτι στο οριζόντιο δοκάρι, στο 64' ο Βογιατζής σούταρε μόλις άουτ και στο επόμενο λεπτό (65') ο Λαύκας μείωσε με κοντινό πλασέ. Στο 74' ο Πνευμονίδης ευστόχησε από κοντά και στο 76' ο Σούφκα με σουτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

Διαιτητές: Ψαρίδης, Ρούσσος-Τζέλος (Αθηνών)

ΠANIΩΝΙΟΣ (Θάνος Κιούπκιολης): Πρίντεζης, Βλαχάκης (46' Πρίφτι), Γιαουπάι (82' Γούμενος), Στολάι, Γαλάρης, Τσούμας, Βογιατζής, Καραούλης (57' Τοποβίτη), Θεοχαρόπουλος (69' Θωμάκος), Λαύκας, Λααρούσι (46' Τερζής)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Γιοβανίδης, Κουτσόπουλος, Αλαφάκης (71' Παυλάκης), Σουλανιάκου, Δάμα (71' Πλειώνης), Φίλης (63' Πλις), Λίγδας, Λιατσικούρας (63' Δρίκος), Σούφκα, Πνευμονίδης, Κτένας (63' Μανιός)

👉Το Σάββατο (3/12) στις 12:30 ο Πανιώνιος θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο Ηφαίστου από τον Ατρόμητο για την 2η αγωνιστική της β' φάσης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια