Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανέβηκε στo δεύτερο ημίχρονο και κέρδισε!

Ο Ιστορικός, ανεβάζοντας πολύ την απόδοση του στην "επανάληψη", επικράτησε 1-0 επί του Εθνικού, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Ν...

Ο Ιστορικός, ανεβάζοντας πολύ την απόδοση του στην "επανάληψη", επικράτησε 1-0 επί του Εθνικού, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στη Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα παρουσίασε δύο πρόσωπα στο ματς. Ένα μέτριο στο πρώτο ημίχρονο και ένα εντελώς διαφορετικό, προς το καλύτερο, στο δεύτερο.

Σκόρερ για τον Πανιώνιο ο Μπρέγκου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν αγωνίστηκαν αρκετοί παίκτες, μεταξύ άλλων οι Τσίπρας, Ζούλιας, Μούντριχας, Ενγκογκ.

Στις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης έδωσαν το "παρών" περίπου 600 φίλαθλοι του Ιστορικού, ενώ στην Θύρα 7 φιλοξενήθηκαν και φίλοι του Εθνικού.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο 45λεπτο ο Πανιώνιος ξεκίνησε καλύτερα στο παιχνίδι, όμως όσο περνούσαν τα λεπτά ο Εθνικός έπαιρνε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα απείλησε δύο φορές από στατικές φάσεις. 

Αρχικά, στο 22' η κεφαλιά από τον Νικολόπουλο πέρασε άουτ και στο 41' ο αμαρκάριστος Βασιλείου έκανε νέα κεφαλιά, με την μπάλα να βρίσκει και στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και να περνάει άουτ.

Από την άλλη ο Πανιώνιος ναι μεν είχε την κατοχή της μπάλας στην μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά δεν μπορούσε να βρει διαδρόμους γιθα να απειλήσει.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, όμως, είδαμε έναν άλλον Πανιώνιο. Ένας Πανιώνιος πολύ πιο επιθετικός. Στο 48' ο Κούμπουλα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ το σουτ του Καλύβα, στο επόμενο λεπτό οι αμυντικοί έδιωξαν πάνω στην γραμμή την κεφαλιά του Καρδάμη και στο 52' ήρθε το γκολ για τον Ιστορικό.

Ο Ρεντζής μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, γύρισε την μπάλα στον Μπρέγκου, ο οποίος με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0.

Η ομάδα του Κούστα παρουσίασε πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος, με απόλυτο έλεγχο του αγώνα, καλό passing game και τελικές ενέργειες. 

Από την άλλη, ο Εθνικός δεν μπορούσε να κρατήσει καθόλου την μπάλα στην κατοχή του, με αποτέλεσμα οι κυανέρυθροι να βρίσκονται μόνιμα στην επίθεση.

Στο 86' ο Τσιμπόκας πήρε την κεφαλιά από την "καρδιά" της άμυνας του Εθνικού, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι.

Τρία λεπτά αργότερα ο τερματοφύλακας του Εθνικού είπε "όχι" στο καλό δυνατό σουτ που έκανε ο νεαρός Κουφουδάκης για τον Πανιώνιο.

Το 1-0 ήταν το τελικό αποτέλεμα, με τον Πανιώνιο να παίρνει την φιλική νίκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος (46' Παχατούρας), Ξυγκόρος, Μερτύρης (46' Διονέλλης, 46' λ.τρ. Κουβαράς), Καλύβας (85' Μαρινάκης), Γκότοβος, Μπρέγκου, Παπαδάκης (46' Καρδάμης), Γροντής, Στούπης (64' Γεωργούσης), Ρεντζής (80' Κουφουδάκης), Τσιμπόκας

ΕΘΝΙΚΟΣ (Θεόφυλος Καλύβας): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης,Βασιλείου, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου, Δρόσης, Δώδας, Νταλακούρας, Σάμιος, Ντάφλας.

Έπαιξαν και οι: Σταύρου, Λιάκος, Κώστας, Γιαννόπουλος.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης


Δεν υπάρχουν σχόλια