Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εντυπωσιακός και νικητής o Ιστορικός στη Ρόδο!

Ο Πανιώνιος πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση πέρασε νικηφόρα από την Ρόδο επικρατώντας του Διαγόρα με 77-52. 

Ο Πανιώνιος πραγματοποιώντας τρομερή εμφάνιση πέρασε νικηφόρα από την Ρόδο επικρατώντας του Διαγόρα με 77-52. 

Η ομάδα του Περικλή Ταυρόπουλου έπαιξε πραγματικά ολοκληρωτικό μπάσκετ, έκλεισε το πρώτο ημίχρονο υπερ της με το εντυπωσιακό 46-19, στο δεύτερο η διαφορά άγγιξε ακόμα και τους 40 πόντους και έτσι έφτασε με χαρακτηριστική ευκολία στην επικράτηση.

Μάλιστα, ο Πανιώνιος αγωνίστηκε χωρίς τον πολύτιμο αρχηγό του Δημήτρη Βεργίνη λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού στο πέλμα, ενώ και ο Χρήστος Σκάνδαλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο πρώτο δεκάλεπτο και αποσύρθηκε από την αναμέτρηση.

Το παιχνίδι 

Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν απλά απολαυστικός. Οι κυανέρυθροι έπαιξαν εντυπωσιακό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση, δεν άφησαν κανένα περιθώριο στον αντίπαλο τους και με τον Στάθη Παπαδιονυσίου να είναι ο κορυφαίος, έκλεισαν τα πρώτα 20 λεπτά του αγώνα με το υπερ τους 46-19!

Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ιστορικός ανέβαζε συνεχώς το προβάδισμα του, που έφτασε αρκετές φορές ακόμα και στο +42!

Οι παίκτες του Πανιωνίου κυριολεκτικά έκαναν ότι ήθελαν στο παρκέ, με τους Ροδίτες να μην μπορούν να φέρουν καμία απολύτως αντίσταση. Το μόνο που μπόρεσαν ήταν στα τελευταία 3-4 λεπτά με ένα σερί πόντων να μειώσουν την διαφορά, με τους κυανέρυθρους να έχουν ρίξει αισθητά τον ρυθμό τους.

Τελικό σκορ του αγώνα το 77-52, με τον Ιστορικό να παίρνει την 3η του νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Διαγόρας Ρόδου - Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης 52-77

Τα δεκάλεπτα: 8-25, 19-46, 32-68, 52-77

Πανιώνιος (Ταυρόπουλος): Σκάνδαλος 2, Παπαδιονυσίου Γ. 14(4), Λάζαρης 11(1), Παπαδιονυσίου Σ. 18(3), Αντωνάκης 9, Σαχπατζίδης 5, Μάντζαρης 5(1), Σταθόπουλος 2, Χάλαρης 7(1), Τζουγκαράκης 4.

Δεν υπάρχουν σχόλια