Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καμπερίδης: «Δείξαμε στα δύσκολα σημεία πως έχoυμε πίστη στις δυνατότητές μας»

Ικανοποιημένος έμεινε ο Κυριάκος Καμπερίδης από τη νικηφόρα αναμέτρηση του Πανιώνιου κόντρα στον Πορφύρα με 3-0 σετ.

Ικανοποιημένος έμεινε ο Κυριάκος Καμπερίδης από τη νικηφόρα αναμέτρηση του Πανιώνιου κόντρα στον Πορφύρα με 3-0 σετ. Ο προπονητής της ομάδας της Νέας Σμύρνης συνεχάρη τις αθλήτριές του, τονίζοντας παράλληλα πως κατάφεραν στα δύσκολα σημεία του παιχνιδιού να πιστέψουν στις δυνατότητές τους.

Για την κατάκτηση της νίκης είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, τα δύο σετ κρίθηκαν στον πόντο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί δούλεψαν σκληρά αυτή την εβδομάδα και νομίζω ότι έδειξαν στα δύσκολα σημεία του αγώνα ότι έχουν μεγάλη πίστη στις δυνατότητές τους. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για το που κρίθηκε το παιχνίδι απάντησε: «Πάντα το παιχνίδι κρίνεται στις δύσκολες μπάλες. Εμείς καταφέραμε και κερδίσαμε κάποιες δύσκολες μπάλες, κρατήσαμε καλά και την υποδοχή μας και νομίζω ότι ελέγχαμε το μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού».

Από την πλευρά του ο προπονητής του Πορφύρα, Μανώλης Αποστολογιωργάκης δήλωσε: «Το παιχνίδι ήταν κλειστό στα δύο πρώτα σετ. Νομίζω ότι κέρδισε η ομάδα που ήταν πιο συγκεντρωμένη στα κρίσιμα σημεία. Προσπαθήσαμε να ακολουθήσουμε μία τακτική, δεν καταφέραμε να κάνουμε το σερβίς που θέλαμε για να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο. Πολλά συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη. Εμείς θα πρέπει να δούμε τι φταίει και κυρίως να βελτιωθούμε για να κερδίζουμε στο τέλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια