Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική ισοπαλία στη Ζάκυνθo

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε ο Πανιώνιος στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο.

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε ο Πανιώνιος στην εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με τη Ζάκυνθο.

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα οι κυανέρυθροι ήταν σαφώς καλύτεροι από τον αντίπαλο τους, είχαν την κατοχή της μπάλας και τον απόλυτο έλεγχο.

Ο Ιστορικός έφτασε στο γκολ στο 32΄ όταν ο Τσίπρας έκλεψε την μπάλα, μπήκε κατά μέτωπο, σούταρε από πλάγια αριστερά, ο Μπλατσιώτης αρχικά απέκρουσε όμως στην επαναφορά ο Πίσπας από κοντά έκανε το 1-0. 

Από εκείνο το σημείο έως και το 45’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν 3 μεγάλες ευκαιρίες για να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Ρέντζη στο 33΄ και δύο με τον Πίσπα στο 40΄ και στο 42΄.

Στην "επανάληψη" η απόδοση του Πανιωνίου έπεσε, η Ζάκυνθος έγινε πιο κινητική επιθετικά και στο 68' έφερε το ματς στα ίσια με πολύ δυνατό σουτ του Εντουάρντο.

Στη συνέχεθα οι... παλμοί ανέβηκαν, χωρίς ιδιαίτερο λόγο υπήρξαν παραπάνω νεύρα απ όσα θα έπρεπε, με τον Γεωργούση να βλέπει την κόκκινη κάρτα του διαιτητή Μποζίκη.

Ο ρυθμός έπεσε πολύ στα τελευταία 20 λεπτά του αγώνα, με το 1-1 να μένει έως το φινάλε.

ΑΠΣ Ζάκυνθος (Μάριος Παναγιώτου) Μπλατσιώτης, Γουσέτης, Τζατζανάς, Νόνης, Καλλιβωκάς, Σούρμπης, Περιστέρης (85΄ Ντούκας), Μανέ (55΄ Μαρούδας), Κάρδαρης, Μασούρας, Εντουάρντο

Πανιώνιος (Νίκος Κούστας) Αντωνόπουλος (60΄ Παχατούρας), Ξυγκόρος, Καρδάμης, Καλύβας, Γκότοβος, Μπρέγκου, Στούπης, Τσίπρας (72′ Μούντριχας), Γροντής, Ρεντζης (60΄ Τσιμπόκας), Πίσπας (60΄ Γεωργούσης)  

Φωτογραφία: ioniansports

Δεν υπάρχουν σχόλια