Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιωνάρα! «Πάτησε» τον Κόροιβo και προκρίθηκε!

Στο κατάμεστο και... καυτό "Ανδρέας Βαρίκας" ο Ιστορικός επικράτησε του Κόροιβου Αμαλιάδας με 84-70 και προκρίθηκε

Στο κατάμεστο και... καυτό "Ανδρέας Βαρίκας" ο Ιστορικός επικράτησε του Κόροιβου Αμαλιάδας με 84-70 και προκρίθηκε στην επόμενη φαση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Παρότι η ομάδα του Περικλή Ταυρόπουλου αγωνιζόταν με αντίπαλο μεγαλύτερης (Α2) ήταν καλύτερη μέσα στο παρκέ, είχε συνεχώς το προβάδισμα, το οποίο έφτασε και στους 20 πόντους και δικαιοτατα το "ροζ φύλλο αγώνα".

Οι κυανέρυθροι είχαν και την θερμή υποστήριξη των οπαδών τους, οι οποίοι κατέκλυσαν το κλειστό, με τους Πάνθηρες και στα 40 λεπτά του αγώνα να μην σταματούν να τραγουδούν για την αγαπημένη τους ομάδα! 

Το παιχνίδι: 

Στα πρώτα 10 λεπτά ο Πανιώνιος έβγαλε ενέργεια στο παρκέ και είχε το προβάδισμα έως και το τέλος της περιόδου.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε, με τον Ιστορικό να έχει τα ηνία και έκλεισε το ημίχρονο με το υπερ του 43-35.

Στην τρίτη περίοδο η ομάδα του Ταυρόπουλου ήταν ακόμα καλύτερη, διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα, ανέβασε την διαφορά και σε διψήφια νούμερα, στο φινάλε όμως ένα εκπροθεσμο τρίποντο του Νοέα, που κακώς μέτρησαν οι διαιτητές, επανέφερε τον Κόροιβο στο -10 (61-51).

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Ιστορικός ανέβασε πολύ την υπερ του διαφορά, ακόμα και στους 20 πόντους, βγάζοντας την ποιότητα του στο παρκέ.

Το τελικό 84-70 ουσιαστικά δείχνει και την εξαιρετική εικόνα που είχε ο Ιστορικός στην αναμέτρηση.

Όπως και στα φιλικα, έτσι και στο επίσημο αυτό παιχνίδι, ο Πανιώνιος απέδειξε πως όχι απλά μπορεί και κοιτάει στα μάτια αντιπάλους από την Α2, αλλά είναι και καλύτερος!

Πλέον, άπαντες στην ομάδα στρέφουν την προσοχή τους στην πρεμιέρα της Β' Εθνικής, όπου ο Ιστορικός θα αγωνιστεί εκτός έδρας με το Παλαιό Φάληρο. 

Δεκάλεπτα: 22-19, 43-35, 61-51, 84-70

Πανιώνιος (Ταυρόπουλος): Σκάνδαλος 10 (2), Παπαδιονυσίου 3 (1), Λάζαρης 5 (1), Παπαδιονυσίου Ευστ. 8, Αντωνάκης 4, Σαχπατζίδης 12, Μάντζαρης 8, Σταθόπουλος 4, Χάλαρης 11 (1), Τζουγκαράκης 5, Κολσούζογλου, Βεργίνης 14 (3)

Κόροιβος (Δελέγκος): Μίτροβιτς 8 (2), Κοντόπουλος, Καραϊσκος 4, Ιατρίδης 10, Ρουμελιώτης 2, Καμάρας 21 (1), Μαστόρος 12 (3), Νοέας 5 (1), Τσίπας, Ερμείδης 8 (1)

Δεν υπάρχουν σχόλια