Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πρεμιέρα με νίκη για τον Ιστορικό στην "καυτή" Nέα Σμύρνη!

Νικηφόρα ξεκίνησε ο Ιστορικός στην Β' φαση των προκριματικών του Champions League Πόλο, επικρατώντας στο "καυτό" κολυμβητήριο ...

Νικηφόρα ξεκίνησε ο Ιστορικός στην Β' φαση των προκριματικών του Champions League Πόλο, επικρατώντας στο "καυτό" κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης με 16-9 της Ζάιμπας. 

Η ομάδα του Κώστα Δήμου αν και μπήκε φανερά αγχωμένα στο παιχνίδι, όσο περνούσε ο χρόνος ανέβαζε την απόδοση της και με ολοκληρωτική εμφάνιση στο τελευταίο οκτάλεπτο έφτασε στη νίκη. Έτσι ξεκίνησε νικηφόρα την διαδρομή της στον Δ' Όμιλο του θεσμού που διεξάγεται στη Νέα Σμύρνη. 

Οι παίκτες του Ιστορικού με τον κόσμο στο πλευρό τους υποδέχονται στο δεύτερο ματς την Ντούισμπουργκ στη Νέα Σμύρνη. 

Το παιχνίδι

Τυπικά γηπεδούχος ήταν η ομάδα της Λιθουανίας, με τον Πανιώνιο βέβαια μόνο φιλοξενουμενος να μην νιώθει στο "σπίτι" του και μπροστά στους ένθερμους οπαδούς του. 

Στο πρώτο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες πήγαιναν γκολ-γκολ, με τον Γούνα να κάνει προσωπικό "σόου" επιθετικά, καθώς σκόραρε και τα τέσσερα τέρματα της ομάδας. Το σκορ ήταν 4-3 για τον Ιστορικό!

Η δεύτερη περίοδος βρήκε τον Πανιώνιο να σκοράρει δύο τέρματα, να δέχεται ένα και έτσι το σκορ ήταν 6-4 για τους κυανέρυθρους.

Στο τρίτο δεκάλεπτο υπήρξε ισορροπία και οι δύο ομάδες πέτυχαν από τέσσερα γκολ, με τον Πανιώνιο να διατηρεί έτσι το +2, με το σκορ στο 10-8.

Η τελευταία περίοδος βρήκε την ομάδα του Κώστα Δήμου να αποδίδει εξαιρετικό Πόλο και με μια ολοκληρωτική εμφάνιση έφτασε στη νίκη με 16-9.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ- ΖΑΪΜΠΑΣ 16-9

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 2-1, 4-4, 6-1

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ : Λιμαράκης, Κοπελιάδης 1, Μπουζαλάς, Γκιουβέτσης 1, Μπιτάντζε 3, Νταλάπας, Καλαϊτζής, Μουρατίδης 1, Παπάκος 1, Γούνας 8, Σπούνερ 1, Καπετανάκης, Αναγνώστου.

ΖΑΪΜΠΑΣ: Μοτούζας, Βιτκάουσκας 1, Βοϊτένκο, Γκοστάουτας, Γιακούτις, Λομπόφ 1, Γιόνκους, Μπόσιτς 4, Ζούρζα, Γκαλίνοκ, Ιβάνου, Μπακούλο 3, Καβαλεούσκι.

Διαιτητές: Πουτνίκοβιτς (Σερβία), Μπουσέ (Γαλλία).

Στο παιχνίδι που προηγήθηκε και άνοιξε το πρόγραμμα του 4ου ομίλου: Ντούισμπουργκ (Γερμ)- Μπρέσια (Ιταλία) 6-18 (3-4, 3-5, 0-4, 0-5, Ζέιφερτ 3- Ρενζούτο Ιόντιτσε 3,  Λουόνγκο 3, Ντι Σόμα 3).

Οι πρώτες και δεύτερες ομάδες κάθε ομίλου συνεχίζουν σε προκριματικά play-offs. Οι τρίτες και τέταρτες ομάδες κάθε ομίλου συνεχίζουν στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Euro Cup.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (14/10)

09:30 Ζάιμπας-Ντούισμπουργκ

11:30 Μλάντοστ – Μπρέσια

18:30 Ζάιμπας –Μλάντοστ

20:30 Ντούισμπουργκ –Πανιώνιος

Δεν υπάρχουν σχόλια