Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Πάτησαν» και την Nτούισμπουργκ οι... Πάνθηρες του Πόλo!

Το "δύο στα δύο" έκανε ο Ιστορικός στην δεύτερη προκριματική φάση του Champions League

Το "δύο στα δύο" έκανε ο Ιστορικός στην δεύτερη προκριματική φάση του Champions League, επικρατώντας με 14-8 της Ντούισμπουργκ στο κατάμεστο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.

Η ομάδα του Κώστα Δήμου δυσκολεύτηκε μόνο για τα δύο πρώτα οκτάλεπτα, όμως στη συνέχεια υπέβαλε τον ρυθμό της, έπαιξε πολύ καλό πόλο και δίκαια επικράτησε απέναντι στους Γερμανούς.

Πλέον, μετά από αυτή τη νίκη, Πανιώνιος εξασφάλισε την ευρωπαϊκή του συνέχεια, καθώς θα συνεχίσει δεδομένα είτε στο Champions League είτε στο Euro Cup και στο κρίσιμο ματς του Σαββάτου (15/10) θα "παίξει" με την Μλάντοστ Ζάγκρεμπ την πρόκριση για την επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε ένα ακόμη ματς οι οπαδοί του Ιστορικού δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα, δίνοντας την απαραίτητη ώθηση στους κυανέρυθρους.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο οκτάλεπτο το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τον Πανιώνιο να εμφανίζει ένα άγχος και τους Γερμανούς να σκοράρουν δύο τέρματα. Τόσα τέρματα πέτυχε και ο Πανιώνιος.

Στην δεύτερη περίοδο ξεκίνησε καλύτερα η Ντούισμπουργκ, πήρε διαφορά με δύο γκολ, όμως ο Πανιώνιος επέστρεψε, έκανε την ανατροπή και έκλεισε το ημίχρονο με το υπέρ του 5-4.

Στο τρίτο οκτάλεπτο η ομάδα του Κώστα Δήμου ήταν πραγματικα απολαυστική. Με εξαιρετικές ενέργειες στην επίθεση και με καλή άμυνα, σκόραρε 6 τέρματα, δέχτηκε μόλις 2 και ουσιαστικά έβαλε τις βάσεις για μία ακόμη μεγάλη νίκη.

Οι κυανέρυθροι ήταν εκπληκτικοί και στο τελευταίο δεκάλεπτο, έδειξαν πολύ ανώτεροι από τους Γερμανούς και χωρίς δυσκολία έφτασαν στην δεύτερη τους νίκη στον όμιλο. Τελικό σκορ το 14-8 για τον Ιστορικό.

Με αυτή τη νίκη ο Πανιώνιος εξασφάλισε πλέον την ευρωπαϊκή του συνέχεια, καθώς θα συνεχίσει δεδομένα είτε στο Champions League είτε στο Euro Cup.

Το Σάββατο (15/10, 20:30) οι κυανέρυθροι αγωνίζονται με την Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, με την οποία ουσιαστικά θα "παίξουν" για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, στο πιο κρίσιμο παιχνίδι -όπως έχει εξελιχθεί- του ομίλου.

Οκτάλεπτα: 2-2, 3-2, 6-2, 3-2

ΤO ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ THΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (14/10):

  • Ζάιμπας-Ντούισμπουργκ 17-15
  • Μλάντοστ – Μπρέσια 9-13
  • Ζάιμπας – Μλάντοστ 10-14
  • Πανιώνιος - Ντούισμπουργκ 14-8
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Μπρέσια 6 (2 αγώνες)

-Πανιώνιος 6 (2)

3.Μλάντοστ 3 (2)

-Ζάιμπας 3 (3)

5. Ντούισμπουργκ 0 (3)

Δεν υπάρχουν σχόλια