Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Mάγκικη νίκη-πρόκριση για την Πανιωνάρα!

  Ένας... μαχητής Πανιώνιος "λύγισε" την Μεγαρίδα της Α2 με 78-77 και πήρε μια ακόμα μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας. 

 
Ένας... μαχητής Πανιώνιος "λύγισε" την Μεγαρίδα της Α2 με 78-77 και πήρε μια ακόμα μεγάλη πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας. 

Η ομάδα του Περικλή Ταυρόπουλου έβγαλε τρομερό πάθος στο παρκέ, είχε τα... αντερα να ανατρέψει το -5 της τελευταίας περιόδου και με ένα μεγάλο καλάθι του Σαχπατζίδη, αλλά και καταπληκτική άμυνα στην τελευταία φάση, έφτασε στην μεγάλη νίκη.

Οι κυανέρυθροι αν και ομάδα Β' Εθνικής απέκλεισαν και δεύτερη ομάδα από την Α2 (μετά τον Κόροιβο) και δείχνουν πως είναι φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα φέτος.

Συγκλονιστικός και ο κόσμος του Πανιωνίου που δεν σταμάτησε λεπτό να τραγουδάει και να ενισχύει τον Ιστορικό, προκειμένου να έρθει το "ροζ φύλλο αγώνα"

Το παιχνίδι 

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες συμβιβάδιζαν στο σκορ, με τον Πανιώνιο στην μεγαλύτερη διάρκεια να έχει ένα μικρό προβάδισμα. Το σκορ των πρώτων 20 λεπτών ήταν 41-39 για τον Ιστορικό. 

Στην τρίτη περίοδο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοση τους και ιδιαίτερα εύστοχοι από την γραμμή του τριπόντου πήραν προβάδισμα στο σκορ. Οι κυανερυθροι όμως αντέδρασαν και έκλεισαν το δεκάλεπτο με έναν πόντο πίσω (57-58).

Η τελευταία περίοδος βρήκε τον Πανιώνιο να κάνει την αντεπίθεση του, να περνάει μπροστά στο σκορ όμως η Μεγαρίδα κατάφερε να επανέλθει και να πάρει εκ νέου κεφάλι, ακόμα και με πέντε πόντους διαφορά.

Η ομάδα του Ταυρόπουλου έκανε φοβερή προσπάθεια στα τελευταία 3 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα πριν το τέλος πήρε προβάδισμα με 78-77 με καλάθι του Σαχπατζίδη.

Στην τελευταία επίθεση του αγώνα οΠανι νιος επαιξε φοβερή άμυνα και ήρθε η μεγάλη νίκη-πρόκριση. 

Τι τελευταίο σφύριγμα του αγώνα βρήκε ομάδα και κόσμο να πανηγυρίζουν όλοι μαζί μια μεγάλη, μαγκικη νίκη-πρόκριση!

Επόμενος αντίπαλος ο Αμύντας στη Νέα Σμύρνη, για το Κύπελλο. 

Δεκάλεπτα: 28-25, 41-39, 57-58, 78-77

Πανιώνιος (Ταυρόπουλος): Σκάνδαλος 16(3), Παπαδιονυσίου Γ. 5(1), Παπαδιονυσίου Ευ. 19(2), Αντωνάκης 7(1), Σαχπατζίδης 17, Μάντζαρης 10(2), Σταθόπουλος 2, Χάλαρης 2, Τζουγκαράκης.
Μεγαρίδα (Μάνταλος): Παλαιοχωρίτης, Γκατζιάς 3(1), Παπαγιάννης 2, Αγελλόπουλος 14(3), Γερομίχαλος 23(2), Καψάλος, Νταμπίνσκι 15(4), Σωτηράκης

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια