Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Κ17: Τέλος πρώτης φάσης με ισοπαλία

Θετικό αποτύπωμα άφησε ο Πανιώνιος, στην τελευταία του υποχρέωση για την πρώτη φάση του Πρωταθλήματος της Super League K17. 

Θετικό αποτύπωμα άφησε ο Πανιώνιος, στην τελευταία του υποχρέωση για την πρώτη φάση του Πρωταθλήματος της Super League K17. 

Η ομάδα του Θ. Κιούπκιολη υποδέχθηκε για την 6η αγωνιστική τον -πρωτοπόρο του 2ου ομίλου- Ατρόμητο, με τον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1, έχοντας αρκετά καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο. Έτσι, ολοκλήρωσε την παρουσία του με πέντε βαθμούς συγκομιδή και, πλέον, περνάει σε στάδιο μίνι προετοιμασίας για τη δεύτερη φάση που ακολουθεί. 

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ελαφρά υπεροχή στο πρώτο εικοσιπεντάλεπτο, δημιουργώντας σε αυτό το διάστημα μία πολύ καλή ευκαιρία για να προηγηθούν. Ωστόσο, ο Πρίντεζης απέκρουσε το σουτ που επιχείρησε ο Μπάτος από θέση τετ α τετ στο 15ο λεπτό. Στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και, μάλιστα, ευτύχησαν να προηγηθούν στο 37ο λεπτό με όμορφο, αριστερό πλασέ του Βογιατζή (1-0). 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι μπλε πίεσαν για την ισοφάριση και αφού απείλησαν με τον Μπάτο στο 59', κατάφεραν να την πετύχουν στο 68' χάρη σε κοντινή κεφαλιά του Πούλου (1-1). Από εκεί κι έπειτα, ο Πανιώνιος κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο, δημιουργώντας καλές προϋποθέσεις για ένα δεύτερο γκολ σε τέσσερις με πέντε περιπτώσεις. Στις χαρακτηριστικότερες αυτών, στο 71' ο Βελέντζας απέκρουσε δύσκολα στη δεξιά του πλευρά το σουτ που έπιασε από θέση μέσα στην περιοχή ο Θεοχαρόπουλος, ενώ στο 82' ο Λαύκας σούταρε λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία. 

Διαιτητές: Γιαπιτζόγλου (Δυτικής Αττικής), Σηφάκης-Παπαδάμ (Πειραιά)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Θάνος Κιούπκιολης): Πρίντεζης, Βλαχάκης, Γιαουπάι, Ανδρίτσος, Στολάι (77' Γαλάρης), Οικονόμος (38' Καραούλης), Βογιατζής, Τσούμας, Θωμάκος (63' Θεοχαρόπουλος), Τοποβίτη (63' Λαύκας), Λααρούσι (38' Παπαγεωργίου)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Βελέντζας, Γιαννακόπουλος, Τσιαμπέλας, Χαραλαμπίδης, Μπέης (31' λ.τρ. Κατσίχτης), Αλεξίου (46' Μυλωνάς), Λεονταρόπουλος (63' Καψής), Κώτσης (63' Καφεντζής), Φανός (57' Πούλος), Χότζα, Μπάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια