Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Λιόλιου: «Πιστεύω στην ομάδα και στην άνοδο» (video)

H  Γεωργία Λιόλιου στα panionianea.gr.

Γεωργία Λιόλιου στα panionianea.gr.

Η Γεωργία Λιόλιου ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Πανιώνιο και είναι έτοιμη να διεκδικήσει με τη φανέλα του Ιστορικού την άνοδο στην Volley League. 

Η 21χρονη ακραία μετά την περσινή της παρουσία στην ομάδα ευελπιστεί να συνεχίσει την ανοδική της πορεία μαζί με τις «κυανέρυθρες». Άλλωστε στόχος της ίδιας αλλά και του συλλόγου είναι η κατάκτηση της πρόκρισης στην Volley League.

Για την ανανέωση της συνεργασίας της δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι και φέτος  στην ομάδα του Ιστορικού. Είναι μία διαφορετική χρονιά από πέρυσι, οι στόχοι είναι υψηλότεροι και συγκεκριμένα η άνοδος. Πιστεύω με την ομάδα που έχουμε και όσο χτίζουμε τη σχέση μας θα την πετύχουμε. Οι προπονήσεις είναι πολύ απαιτητικές και νομίζω πως με τη συνεργασία και τη θέληση όλων θα πετύχουμε τον στόχο μας».

Για την έως τώρα προετοιμασία σχολίασε: «Είναι πολύ απαιτητική. Έχουμε ό,τι χρειαζόμαστε, όλοι οι άνθρωποι του Πανιώνιου είναι εδώ για να μας βοηθάνε. Νομίζω πως έχουμε ξεκινήσει πολύ δυναμικά και φέτος».

Για το εάν έχει κάποια προσωπική φιλοδοξία απάντησε: «Στόχος είναι η άνοδος της ομάδας, όμως κάθε μία από εμάς βάζει τον προσωπικό της στόχο, όπως είναι να γίνουμε καλύτερες, να βελτιωθούμε τεχνικά και όσο περνάνε τα χρόνια να παίζουμε σε υψηλότερο επίπεδο».

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά όσα είπε: 

Δεν υπάρχουν σχόλια