Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Tο Παλαιό Φάληρο τιμά τον Φάνη Χριστοδούλου

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής φέρνει αντιμέτωπους τον Πανιώνιο και το Παλαιό Φάληρο, με τον γηπεδούχο Α.Ο.Π.Φ. να τιμά τον...

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής φέρνει αντιμέτωπους τον Πανιώνιο και το Παλαιό Φάληρο, με τον γηπεδούχο Α.Ο.Π.Φ. να τιμά τον μεγάλο Φάνη Χριστοδούλου στο γήπεδο "Σοφία Μπεφόν", ο οποίος έχει πλέον το ρόλο του Γενικού Αρχηγού στην ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Αναλυτικά:

"Ο Α.Ο.Π.Φ. τιμά τον Φ. Χριστοδούλου

Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Β’ εθνικής δεν γίνεται να λείπει ΚΑΝΕΙΣ από το «Σοφία Μπεφόν»! Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου (17:00) ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου, στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής υποδέχεται το ιστορικό σωματείο του Πανιωνίου ΓΣΣ σε ένα παιχνίδι που σίγουρα θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα του μπασκετικού κόσμου. Ο αγώνας, όμως, αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον, καθώς θα συνδυαστεί με την επανεμφάνιση του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ, Φάνη Χριστοδούλου, ο οποίος επέστρεψε στα δρώμενα του ελληνικού μπάσκετ αναλαμβάνοντας τη θέση του Γενικού Αρχηγού στον Πανιώνιο.

Ο Αθλητικός Όμιλος Παλαιού Φαλήρου δεν γινόταν να μείνει άπραγος μπροστά σε μία τέτοια ιστορική στιγμή κι έτσι η διοίκηση του συλλόγου μας αποφάσισε ομόφωνα να τιμήσει τον «μπέμπη» του ελληνικού μπάσκετ για την τεράστια προσφορά του στο άθλημα.

Ο Α.Ο.Π.Φ. καλεί όλους τους φίλους του αθλήματος να γεμίσουν το «Σοφία Μπεφόν», να απολαύσουν τον αγώνα και να δώσουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα σε έναν από τους σημαντικότερους παίκτες του ελληνικού μπάσκετ."

Δεν υπάρχουν σχόλια