Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η εντυπωσιακή γιορτή του Πανιωνίου | «Η Σμύρνη μάνα καίγεται, εμπρός Ιστορικέ!» (photos)

Ο Ιστορικός Πανιώνιος συμπλήρωσε 132 χρόνια ζωής και το γιόρτασε με εντυπωσιακό τρόπο.

Ο Ιστορικός Πανιώνιος συμπλήρωσε 132 χρόνια ζωής και το γιόρτασε με εντυπωσιακό τρόπο.

Το βράδυ της 14ης Σεπτεμβρίου η Πανιώνια Οικογένεια τίμησε όλη μαζί τα γενέθλια του Ιστορικού, τα οποία φέτος συμπίπτουν με την συμπλήρωση των 100 χρόνων από την Μικρασιατική καταστροφή.

Ερασιτέχνης, Ορφέας, αθλητές, προπονητές, Πάνθηρες και ο φίλαθλος κόσμος του Πανιωνίου έδωσαν το "παρών" στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης και έτσι σύσσωμος ο σύλλογος βίωσε μία πανέμορφη Πανιώνια βραδιά.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την "παρέλαση" των 11 ενεργών τμημάτων του Ιστορικού, τα οποία είναι: Πινγκ Πονγκ, Τζούντο, Σκάκι, Χάντμπολ, Βόλεϊ, Κολύμβηση, Στίβος, Πόλο, Ενόργανη, Μπάσκετ και Ποδόσφαιρο. 

Στη συνέχια παρουσιάστηκε ένα πανέμορφο βίντεο, ένα βίντεο-ντοκουμέντο, που δημιουργήθηκε ειδικά για την εκδήλωση και που εξιστορεί σε σύντομο χρόνο την ιστορική διαδρομή του Πανιωνίου από την Σμύρνη στην Αθήνα και τη Νέα Σμύρνη.

Εν συνεχεία ο σύλλογος προχώρησε στις εξής βραβεύσεις. Βραβεύτηκαν οι: Ιάσονας Αποστολόπουλος, Ειρήνη Μιχαηλίδη, Αγγελική Θεοδωροπούλου και Στάθης Χάϊτας.

Στο φινάλε, οι Πάνθηρες ετοίμασαν και παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό σόου, με δεκάδες καπνογόνα, πυροτεχνήματα και δύο πολύ μεγάλα πανό που έγραφαν: "Με μια βάρκα και τη Σμύρνη φυλακτό 1922-2022" και "Έχει σαν στάμα τη ζωή μου σημαδέψει".












 
Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια