Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκησε... φιλικά τoν Aμύντα και τώρα Κόροιβος!

Το απόλυτο των νικών στα έως τώρα παιχνίδια του συνέχισε ο Πανιώνιος, που επικράτησε εντός έδρας του Αμύντα με 88-80 σε φιλική αναμέτρηση. 

Το απόλυτο των νικών στα έως τώρα παιχνίδια του συνέχισε ο Πανιώνιος, που επικράτησε εντός έδρας του Αμύντα με 88-80 σε φιλική αναμέτρηση. 

Η ομάδα του Περικλή Ταυρόπουλου στην μεγαλυτερη διάρκεια του αγώνα ήταν ανώτερη από τον αντίπαλο της, ο οποίος αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω (Α2).

Οι κυανέρυθροι, με εξαίρεση την δεύτερη περίοδο  είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, ήταν καλύτεροι και δίκαια έφτασαν στη φιλική νίκη.

Στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα ο Πανιώνιος μπήκε καλύτερα στο παρκέ, βρήκε εύκολους πόντους και έπαιξε πολύ καλή άμυνα. 

Στην δεύτερη περίοδο ο Αμύντας ήταν η ομάδα που υπέβαλε τον ρυθμό της, έκανε την ανατροπή στο σκορ και κατάφερε να κλειστό το ημίχρονο με το υπερ της 43-38.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ξανά η ομάδα του Ταυρόπουλου ήταν αυτή που ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε άμεσα να περάσει εκ νέου μπροστά στο σκορ. 

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο Ιστορικός συνέχισε σε... υψηλές πτήσεις, είχε τον απόλυτο έλεγχο, με σωστές λύσεις σε άμυνα και επίθεση. 

Το τελικό σκορ ήταν 88-80 για τον Πανιώνιο, που πλέον στρέφει την προσοχή του στο Σαββατιάτικο εντός έδρας δύσκολο ματς με τον Κόροιβο Αμαλιάδας για το Κύπελλο Ελλάδας. 

Ημίχρονο: 38-43. Τελικό: 88-80

Δεν υπάρχουν σχόλια