Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ένας πολύ καλός Πανιώνιος, σε ένα «φιλικό» παιχνίδι που δεν τελειώσε πoτέ...

Άσχημη τροπή πήρε το «φιλικό» παιχνίδι του Πανιωνίου με την Παναχαϊκή, το οποίο δεν τελείωσε ποτέ...

Άσχημη τροπή πήρε το «φιλικό» παιχνίδι του Πανιωνίου με την Παναχαϊκή, το οποίο δεν τελείωσε ποτέ...

Όσο παίχτηκε παιχνίδι, δηλαδή 57 λεπτά, ο Ιστορικός παρουσίασε εξαιρετική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Σμύρνης, πέτυχε δύο τέρματα, δημιούργησε ευκαιρίες και έδειξε πως ακόμα και αύριο να ξεκινούσε το πρωτάθλημα θα ήταν απόλυτα έτοιμος! 

Τα γκολ για τον Πανιώνιο σημείωσε ο Γεωργούσης στο 25ο λεπτό και ο Γροντής με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 32'.

Δεν έλεειψαν όμως τα σκληρά μαρκαρίσματα από τους γηπεδούχους, με τον Τσακμάκη στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου να ρίχνει αγκωνιά στον Μπρέγκου, σε μία φάση που αν ήταν επίσημο παιχνίδι θα έβλεπε απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο 57' ήταν η σειρά του Πέταρ Καρακλάιτς να προβεί σε μία άσχημη ενέργεια. Ο παίκτης της Παναχαϊκής αφού έκανε φάουλ στον Διονέλλη, δεν σταμάτησε και έπιασε από τον λαιμό τον αριστερό μπακ του Πανιωνίου αποθώντας τον βίαια.

Αυτό έφερε την αντίδραση μερίδας κόσμου του Πανιωνίου και τον Σούλη Παπαπαδόπουλο και συνεργάτες του να έρχονται σε άμεση αντιπαράθεση με κάποιους οπαδούς των γηπεδούχων. Τελικά, οι άνθρωποι της ομάδας της Πάτρας πήραν γρήγορα τον δρόμο προς τα αποδυτήρια και ο αγώνας διακόπηκε.

Ενδιαφέρον πλέον έχει το τρίτο ημίχρονο του παιχνιδιού. Ενός παιχνιδιού που δεν εξελίχθηκε φιλικά και δεν τελείωσε ποτέ! 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παχατούρας, Καρδάμης, Διονέλλης, Ζούλιας, Γκότοβος, Καλύβας, Μπρέγκου, Γροντής, Ρέντζης, Γεωργούσης (46' Πίσπας), Τσίπρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια