Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος: «Έχουμε το χρέος να αποκαταστήσουμε την ιστoρική αλήθεια»

Τα πράγματα στην θέση τους έβαλε ο Πανιώνιος σχετικά με δημοσκόπηση αθλητικής ιστοσελίδας.

Τα πράγματα στην θέση τους έβαλε ο Πανιώνιος σχετικά με δημοσκόπηση αθλητικής ιστοσελίδας.

Διαβάστε την ανακοίνωση και θα καταλάβετε:

"-Θωμάς Μαύρος: πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα, 224 συμμετοχές και 87 γκολ με τη φανέλα του Πανιωνίου. 
-Δημήτρης Σαραβάκος: 145 συμμετοχές και 38 γκολ με το σήμα του Ιστορικού στο στήθος. 
-Νίκος Αναστόπουλος: 128 συμμετοχές και 30 γκολ με τα κυανέρυθρα.

Ακόμη και άνθρωποι στη χώρα μας που δεν ασχολούνται με το ποδόσφαιρο γνωρίζουν ότι οι μεγαλύτεροι επιθετικοί του ελληνικού ποδοσφαίρου όχι απλώς έχουν αγωνιστεί, αλλά έχουν αναδειχθεί στον Πανιώνιο. Χωρίς καμία υπερβολή, το ξέρει όλη η Ελλάδα. Όλη, εκτός από γνωστή αθλητική ιστοσελίδα, η οποία επέλεξε, σε δημοσκόπηση που διενεργεί για τους κορυφαίους του αθλήματος, να ταυτίσει τον Θωμά Μαύρο, τον Νίκο Αναστόπουλο και τον Δημήτρη Σαραβάκο αποκλειστικά και μόνο με τα σωματεία στα οποία αγωνίστηκαν μετά την αποχώρησή τους από τον Πανιώνιο, παρότι με τη φανέλα του είχαν τριψήφιο αριθμό συμμετοχών έκαστος!

Ο λόγος που θελήσαμε να τοποθετηθούμε απέναντι σε αυτή την ανιστόρητη και προσβλητική για τον Σύλλογό μας παράλειψη, δεν ήταν τόσο η «απάντηση» στην ιστοσελίδα. Ως κομμάτι της κοινωνίας είμαστε σε θέση να ανά-γνωρίζουμε τα κριτήρια αυτών των επιλογών. 

Αισθανόμαστε, ωστόσο, πως έχουμε το χρέος να αποκαταστήσουμε την ιστορική αλήθεια, αλλά και να ενημερώσουμε σχετικά τους πιο νεαρούς φιλάθλους, στους οποίους άλλωστε απευθύνονται τέτοιου είδους δημοσκοπήσεις.""

Δεν υπάρχουν σχόλια