Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κάπoια συμπεράσματα από το χρήσιμο φιλικό της Καισαριανής

Ο Γιώργος Καρμίρης βρέθηκε στο γήπεδο της Καισαριανής και αναφέρεται σε κάποια συμπεράσματα

Ο Γιώργος Καρμίρης βρέθηκε στο γήπεδο της Καισαριανής και αναφέρεται σε κάποια συμπεράσματα που βγήκαν από το ισόπαλο φιλικό του Πανιωνίου με τον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα. 

  • Καλά και ωραία τα φιλικά με ομάδες της Super League 2, αλλά αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι πολύ πιο χρήσιμα για τον Νίκο Κούστα. 
  • Κόντρα σε ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας ο Πανιώνιος δείχνει την ποιότητα του, διότι και ο αντίπαλος παίζει επιθετικά και έτσι οι κυανέρυθροι βρίσκουν χώρους για να δείξουν τις πολλές επιθετικές τους αρετές.
  • Με αντιπάλους όμως χαμηλότερων κατηγοριών απο την Β' Εθνική, οι οποίες δεν έχουν την ποιότητα του Πανιωνίου, η ομάδα του Κούστα δείχνει να... τα βρίσκει σκούρα.
  • Με τον Άρη Πετρούπολης αναδείχθηκε ισόπαλος. Με τον Χολαργό νίκησε με ανατροπή (2-1), αλλά και πάλι δυσκολεύτηκε πολύ. Ενώ στο 0-0 έμεινε με τον Μικρασιατικό Εθνικό Αστέρα. 
  • Στα του ματς της Καισαριανής. Ο Ιστορικός ήταν η ομάδα που είχε την κατοχή της μπαλας, είχε καλό passing game, είχε υπομονή στο παιχνίδι της, αλλά δεν έβρισκε λύσεις για να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των γηπεδούχων. 
  • Δυνατή και σκληρή (σε αγωνιστικά πλαίσια) ομάδα ο Μικρασιατικός Εθνικός Αστέρας που έβαλε δύσκολα στον Πανιώνιο. 
  • Τέτοιες ομάδες, με αυτά τα χαρακτηριστικά θα έχει να αντιμετωπίσει ο Ιστορικός και στο πρωτάθλημα της Γ'Εθνικής. Ομάδες που θα έχουν δύναμη στο παιχνίδι τους και που θα παίζουν μαζικά άμυνα απέναντι στον Πανιώνιο, με στόχο να "κλέψουν" βαθμό ή και βαθμούς. Γιατί και στο φιλικό της Καισαριανής αυτό θα μπορούσε να γίνει, ακόμα και να χάσουν οι κυανέρυθροι. Οι γηπεδούχοι δύο φορές απείλησαν σε όλο το ματς, αλλά και οι δύο αυτές φάσεις ήταν αυτό που λέμε κλασικές ευκαιρίες. Με τα δοκάρια να "σώζουν" την εστία του Πανιωνίου. 
  • Γι' αυτό είναι τα φιλικά όμως, για να βλέπει ο coach Νίκος Κουστας τις αδυναμίες της ομάδας και να δουλεύει πάνω σε αυτές, ώστε στα επίσημα παιχνίδια ο Πανιώνιος να παρουσιαστεί πανέτοιμος!
  • Είναι δεδομένο πως ο φετινός Πανιώνιος διαθέτει ποιότητα και είναι μια καλοδουλεμένη ομάδα. Είναι επίσης σιγουρο, όμως, ότι χρειάζεται ακόμα δουλειά για να μπορέσει να προσπερνάει όλα τα "εμπόδια" που θα του βάζουν οι αντίπαλοι του.
  • Θεωρώ, βέβαια, πως αυτό είναι θέμα χρόνου, γιατί η δουλειά που γίνεται καθημερινά από το τεχνικό τιμ είναι πολύ καλή και όλα τα παιδιά δείχνουν μεγάλη διάθεση σε κάθε προπόνηση. 
  • ΥΓ: Την Τετάρτη (14/9) όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ο Πανιώνιος συμπληρώνει 132 χρόνια ζωής και όλοι, μα όλοι, θα είμαστε εκεί, σε μια μοναδική κυανέρυθρη γιορτή!
  • ΥΓ1: Επόμενο εντός έδρας φιλικό παιχνίδι αυτό της ερχόμενης Κυριακής (18/09) με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ένα ματς που θα γίνει υπό τη σκιά της συμπλήρωσης των 100 χρόνων της Μικρασιατικής καταστροφής. Μια φιλική αναμέτρηση που θα έχει και τον χαρακτήρα μνήμης, ανάμεσα στους δύο προσφυγικούς συλλόγους!
Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης 

Δεν υπάρχουν σχόλια