Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ενημέρωση του Πανιωνίoυ για το ματς Κυπέλλου με τον Kόροιβο

Ανακοίνωση-ενημέρωση από το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Ιστορικού για το Σαββατιάτικο (1/10) εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Κόροιβο Αμαλ...

Ανακοίνωση-ενημέρωση από το ανδρικό τμήμα μπάσκετ του Ιστορικού για το Σαββατιάτικο (1/10) εντός έδρας παιχνίδι Κυπέλλου με τον Κόροιβο Αμαλιάδας.

Αναλυτικά:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

ΕΝΟΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΟΙΒΟ (Σάββατο 1/10-17:00)
✔️Το τμήμα μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον κόσμο και για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή του, χωρίς ταλαιπωρία και αναμονή, θα ήθελε να ενημερώσει τα εξής ενόψει της αναμέτρησης Κυπέλλου με τον Κόροιβο, το Σάββατο 1/10 και ώρα 17:00 στο Κ.Γ. «Ανδρέας Βαρίκας»
✔️Το εκδοτήριο όπου θα γίνεται η διάθεση των εισιτηρίων θα ανοίξει στις 15:30, στην κεντρική είσοδο (οδός Αγίου Ανδρέου).
✔️Ο έλεγχος των εισιτηρίων και των καρτών διαρκείας (που ισχύουν κανονικά) θα γίνεται αμέσως μετά τις πισίνες προς αποφυγή συνωστισμού.
✔️Οι οργανωμένοι φίλοι μας θα μετακινηθούν στην άλλη πλευρά του γηπέδου και στην απέναντι εξέδρα απ’ εκεί που βρίσκονταν μέχρι πρότινος.
✔️Είμαστε βέβαιοι για την άψογη συνεργασία των φιλάθλων μας με το προσωπικό που θα βρίσκεται εκεί για να τους εξυπηρετήσει και τους ενθαρρύνουμε να αναζητούν τους ανθρώπους μας σε πιθανές απορίες ή «ερωτηματικά» που θα παρουσιαστούν.
✔️Υπενθυμίζουμε ότι όπως κάθε Σαββατοκύριακο, διατίθενται κάρτες διαρκείας για τη σεζόν 2022-2023 από τη Γραμματεία Μπάσκετ του Κ.Γ. «Ανδρέας Βαρίκας» από τις 10:00 ως τις 13:30 (κι αντίστοιχα από Δευτέρα ως Παρασκευή από τις 17:30 ως τις 19:30)
✔️Οι έχοντες τη διοικητική ευθύνη της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. δεσμεύονται ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για τον κόσμο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς κι αυτό θα φανεί στην πορεία με όσα έχουν μπει σε σχετικό πλάνο.
✔️Σας περιμένουμε στο κλειστό, με τη φωνή σας, την αγάπη σας, το χειροκρότημα που θα δώσει περισσότερη δύναμη στην ομάδα αλλά και το δεδομένο σεβασμό στον αντίπαλο, όπως αρμόζει στον πιο Ιστορικό Σύλλογο της χώρας
Όλοι μαζί θα πετύχουμε

Δεν υπάρχουν σχόλια