Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Έγινε η παρουσίαση του Ιστορικού - «Nα ξανακάνουμε τον Πανιώνιο μεγάλο στο μπάσκετ!»

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (20/9) στο ψηφιακό μουσείο Νέας Σμύρρνης η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (20/9) στο ψηφιακό μουσείο Νέας Σμύρρνης η παρουσίαση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ιστορικού 
για τη νέα σεζόν.

Ουσιαστικά έγιναν και τα... αποκαλυπτήρια της νέας εποχής στο τμήμα, με τους κ. Μικρόπουλο και κ. Ηλιάδη να βάζουν ψηλά τον πήχη τόσο για τη φετινή σεζόν, όσο και για τους στόχους που έχουν για το μέλλον του Ιστορικού.

Το "παρών" έδωσε και η ζωντανή ιστορία του Συλλόγου, ο τεράστιος Φάνης Χριστοδούλου, ο οποίος μίλησε για την μεγάλη του επιστροφή στη Νέα Σμύρνη από το πόστο του Γενικού Αρχηγού, όπως και ο GM της ομάδας Χρήστος Μαγγίνας.

Φυσικά, παρόντες ήταν όλοι οι παίκτες του Πανιωνίου, ο coach Περικλής Ταυρόπουλος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνης Άρης Μισαηλίδης, πολλοί παλαίμαχοι παικταράδες του συλλόγου (Mίλτος Λαζαρίδης, Μάκης Δρελιώζης κ.α.), εκπρόσωποι του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου, αλλά και ο πρόεδρος του πολιτιστικού οργανισμού Νέας Σμύρνης Βαγγέλης Χατζατουριάν.

Διαβάστε όσα δήλωσαν οι Μικρόπουλος - Ηλιάδης που ανέλαβαν διοικητικά τα ηνία του τμήματος, ο Φάνης Χριστοδούλου, ο Χρήστος Μαγγίνας, ο Περικλής Ταυρόπουλος και παίκτες του Πανιωνίου:

Θοδωρής Μικρόπουλος
"Δεν έχω καμία πείρα στον αθλητικό χώρο ως παράγοντας. Η αγάπη για τον σύλλογο μας φέρνει εδώ. Είναι μεγάλη μου χαρά που βλέπω τους παλιούς παίκτες που έβλεπα στον Πανιώνιο να είναι εδώ δίπλα μας. Θέλουμε να πάμε την ομάδα ψηλά. Αυτή η κατηγορία δεν ανήκει στον σύλλογο. Χτίσαμε κάτι που πιστεύω θα έχει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Ο Παναγιώτης Ηλιάδης είναι αρωγός σε αυτή την προσπάθεια και περισσότερο από μένα. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά και να ολοκληρώσουμε τη σεζόν με την άνοδο. Μαζί μας είναι ο Φάνης, ο παίκτης σύμβολο. Είναι μεγάλη μας τιμή που είναι δίπλα μας, έλειπε από τον Πανιώνιο τα τελευταία χρόνια. Εδω θα ειμαστε και να φτασουμε στις μεγαλες κατηγοριες και να επιστρεψουμε εκει που ήμασταν. Αν υπάρχει υγεία στους παίκτες και δουλέψουν όλα όπως πρέπει τότε όλα θα πάνε καλά. Δεν ήρθαμε για μία χρονιά στον Πανιώνιο. Ο στόχος είναι η ομάδα να πάει στην Α1 όσο πιο σύντομα γίνεται".

Παναγιώτης Ηλιάδης

"Ως Νεοσμυρνιώτης, αισθάνομαι συγκίνηση σήμερα που βλέπω ανθρώπους που πρωταγωνιστούσαν στον Πανιώνιο στο παρελθόν να είναι εδώ μαζί μας. Ξεκινήσαμε με τον Θοδωρή, να προσπαθήσουμε μαζί με όλους εσάς να μπορέσουμε να φέρουμε τον Πανώνιο εκεί που πρέπει και του αρμόζει. Έχουμε πολύ μεγάλη βοήθεια και χαρά που είναι μαζί μας ο Χρήστος Μαγγίνας και ο Φάνης Χριστοδούλου. Ο Φάνης είναι ένας άνθρωπος που έχει σφραγίσει το ελληνικό μπάσκετ. Θέλουμε να ανέβουμε κατηγορία, δεν μας αρμόζει η Β' Εθνική. Μπορούμε να φτάσουμε τον Πανιώνιο και στην Α1 εκεί που πρέπει. Ο Πανιώνιος δεν είναι μόνο ένας αγώνας. Είναι μία ολόκληρη ιστορία. Αυτό που ένιωθα σαν παιδί εγώ αυτό θέλουμε να κάνουμε και εμείς. Να εμπνέουμε τα νέα παιδιά. Να διδάξουμε ήθος την κοινωνία και να κάνουμε τους νέους να ονειρευτούν. Τον προπονητή μας τον κ. Ταυρόπουλο τον συμπάθησα από την αρχή που τον είδα. Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι στον Πανιώνιο. Το μότο μας είναι ένα: Να ξανακάνουμε τον Πανιώνιο μεγάλο στο μπάσκετ".

Φάνης Χριστοδούλου

"Μετά από πολλά χρόνια ήρθα στον Πανιώνιο να βοηθήσω όσο μπορώ. Ο Θοδωρής και ο Παναγιώτης ασχολήθηκαν μαζί μου, ενώ κανείς άλλος δεν είχε ασχοληθεί. Ορισμένοι άνθρωποι στο παρελθόν ήταν ασόβαροι στον Πανιώνιο, ήθελαν να κερδίσουν οι ίδοι και κατέστρεψαν τον Πανιώνιο. Αυτοί οι δύο άνθρωποι με το όραμα που έχουν με έπεισαν να έρθω και εγώ ξανά στον Πανιώνιο. Μόνο με την συνομιλία που είχαμε κατάλαβα με τι ανθρώπους είχα να κάνω. Θέλουν να ανέβει η ομάδα και να πάει στις μεγάλες κατηγορίες. Το ήθελα και εγώ από την μεριά μου να βοηθήσω τον σύλλογο από ένα άλλο πόστο".

Χρήστος Μαγγίνας

"Θέλω να ευχαριστήσω με την σειρά μου τους καλούς φίλους και παλιούς συμμαθητές Παναγιώτη και Θοδωρή που με τον ερχομό τους στον Πανιώνιο άναψαν μία σπίθα ελπίδας. Θέλω να πιστεύω ότι θα έχουμε μαζί μας και όλους τους Πανιώνιους. Ευχαριστώ τον Φάνη που δέχτηκε να έρθει να βοηθήσει. Είναι ένας φάρος που θα φέρει κοντά μας όλους τους Πανιώνιους. Θέλουμε να πάμε τον Πανιώνιο εκεί που του αξίζει και όχι μόνο να φτάσει εκεί, αλλά να γίνει ξανά πρωταγωνιστής".

Περικλής Ταυρόπουλος

"Είναι μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι σε αυτή την οικογένεια. Σας θέλουμε πραγματικά όλους κοντά. Ευχαριστώ πολύ τον Θοδωρή, τον Παναγιώτη, τον Χρήστο και τον Φάνη που με πίστεψαν και πίστεψαν ότι μπορώ να κάνω κάτι για την ομάδα. Με βοήθησαν να επιλέξουμε αυτά τα παιδιά και ευχαριστώ και τα παιδιά που δέχτηκαν να είναι εδώ. Είναι υψηλό το επίπεδο τους για την κατηγορία, όμως όλοι πρέπει να βάλουμε τον εαυτό μας κάτω από τον Πανιώνιο".

Δημήτρης Βεργίνης

"Νομίζω ότι σήμερα κατάλαβαν όλα τα παιδιά σε ποια ομάδα βρίσκονται και πόσο σημαντικό είναι να φοράμε αυτή τη φανέλα. Αυτή η μεγάλη ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί τα τελευταία χρόνια και είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Τα καλύτερα έρχονται, όλα τα παιδιά θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα πάμε όπως πρέπει. Έχουμε καλό υλικό και καλό προπονητικό τμήμα. Όσοι αγαπάνε την ομάδα τους θέλουμς δίπλα μας, όσοι αγαπούν τον Πανιώνιο. Αυτή η ομάδα είναι πραγματικά μέσα στην καρδιά μου. Θεωρώ ότι κάτι νέο γεννιέται στον σύλλογο. Πιστεύω θα είναι μία καλή χρονιά για εμάς, στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο και ελπίζω να πετύχουμε τον στόχο μας".

Σάββας Τζουγκαράκης

"Είναι μία ιστορική χρονιά, γιατί θέλουμε να ξεκινήσει η επιστροφή του Πανιωνίου, πρώτα στην Α2. Έχει πολύ βαριά φανέλα ο Πανιώνιος και το ξέρουμε όλοι. Για εμένα είναι η δεύτερη θητεία μου στην ομάδα, μου πήρε μόνο δύο λεπτά να αποφασίσω. Ήρθα για την ομάδα. Και για τα άλλα παιδιά ήταν ένα όνειρο ζωής να παίξουν στον Πανιώνιο".

Γιώργος Σταθόπουλος

"Είναι τιμή μας που βρισκόμαστε σε αυτή την ομάδα. Θα δώσουμε το 110% για να πετύχουμε τον στόχο της ομάδας"

Γιώργος Σταθόπουλος

"Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Πανιωνίου για την τιμή να φορέσω την φανέλα της ομάδας. Θα κάνουμε τα πάντα να πετύχουμε τον στόχο της ανόδου στην Α2".

Γιάννης Σαχπατζίδης

"Έχει δημιουργθεί ένα πολύ δυνατό ρόστερ για την κατηγορία. Αυτό πρέπει να το δείξουμε και στο παρκέ για να πετύχουμε τον στόχο της ομάδας".




Δεν υπάρχουν σχόλια