Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Δυνατό «τεστ» με Παναχαϊκή για τον Iστoρικό!

Μία πολύ δυνατή φιλική αναμέτρηση θα δώσει ο Ιστορικός, όπου υποδέχεται την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (4/9).

Μία πολύ δυνατή φιλική αναμέτρηση θα δώσει ο Ιστορικός, όπου υποδέχεται την Παναχαϊκή στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης (4/9).

Η ομάδα της Πάτρας την φετινή σεζόν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2, είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη και έτσι ο Νίκος Κούστας θα μετρήσει ξανά τις δυνάμεις των ποδοσφαιριστών του κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως έγινε δηλαδή και απέναντι στην Κηφισιά. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο coach του Πανιωνίου βλέπει καθημερινά τα προβλήματα να ξεπερνιούνται, καθώς τις τελευταίες μέρες μόνο ο Ξυγκόρος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων, εξαιτίας ενός τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί στο πόδι.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:30 και θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ για τον φίλαθλο κόσμο του Ιστορικού που θα θελήσει να δώσει το "παρών".

Τα panionianea.gr, μέσω της Web TV, θα σας μεταφέρουν ζωντανά με ραδιοφωνικό τρόπο ολόκληρη την αναμέτρηση, με το live από τη Νέα Σμύρνη να ανοίγει λίγο νωρίτερα από την έναρξη του αγώνα.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια