Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Φιλική ήττα από την Καλαμάτα

Την φιλική ήττα με 2-0 από την ανώτερη Καλαμάτα γνώρισε ο Πανιώνιος, σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Σμύρνη.

Την φιλική ήττα με 2-0 από την ανώτερη Καλαμάτα γνώρισε ο Πανιώνιος, σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα είχε τις ευκαιρίες της, που δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε κάποιο τέρμα, με την Καλαμάτα να βρίσκει δύο γκολ σε τέσσερα λεπτά στο δεύτερο ημίχρονο και με την εμπειρία της να παίρνει την φιλική νίκη.

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 45 λεπτά του αγώνα Πανιώνιος και Καλαμάτα δεν έπισαν υψηλούς ρυθμούς. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την κατοχή της μπάλας στην μεγαλύτερη διάρκεια, όμως ο Πανιώνιος είχε την καλύτερη ευκαιρία. Στο 23' ο Γεωργούσης πάτησε περιοχή, έκανε και το δυνατό σουτ, όμως ο Ταϊρης έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ.

Στην "επανάληψη" ο Πανιώνιος έφτασε μία ανάσα από το να ανοίξει το σκορ, όμως ο Μέντες είπε "όχι" στο κοντινό πλασέ του Τσίπρα.

Αντίθετα, η Καλαμάτα ήταν αυτή που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 53'. Ο Μαβινγκά έκανε την σέντρα από τα δεξιά και ο Μπόρχες με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1.

Τέσσερα λεπτα αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν και δέυτερο τέρμα, σε μία εξαιρετική αντεπίθεση τους. Βρήκαν τους παίκτες του Πανιωνίου εκτός θέσης, ο Αρναρέλλης "έτρεξε" το γήπεδο, έδωσε στον Κόκκορη, ο οποίος με δυνατό σουτ έκανε το 0-2.

Εκεί ουσιαστικά κρίθηκε και το αποτέλεσμα, με τον Πανιώνιο να προσπαθεί στη συνέχεια να μειώσει, όμως οι ενέργειες των Τσιμπόκα και Μούντριχα δεν απέφεραν καρπούς. 

Να σημειωθεί πως έγιναν και πάρα πολλές αλλαγές, με αποτέλεσμα ο ρυθμός να πέσει αισθητά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κούστας): Παχατούρας (80' Καρούσος), Διονέλλης (62' Μερτύρης), Ξυγκόρος (62' Καρδάμης), Ζούλιας (85' Κουβαράς), Γκότοβος, Στούπης (46' Μπρέγκου), Γροντής (78' Κουφουδάκης), Καλύβας (78' Μαρινάκης), Πίσπας (56' Μούντριχας), Γεωργούσης (62' Τσιμπόκας), Τσίπρας (78' Παπαδάκης).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Αναστόπουλος): Ταϊρης (30' Μέντες, 62' Λαδάς)), Μαβινγκά, Κωνσταντινόπουλος (46' Κόκκορης), Παπατόλιος, Αναστασόπουλος (70' Δρούγας) Λουπάνο, Τάτος (46' Μπόρχες), Μπενίτες (46' Άλβες), Αρναρέλλης (66' Ασαμόα), Βασιλόγιαννης (70' Τριανταφυλάκης), Πασάς (83' Λούκατσιτς).

-AKΟΥΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια