Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με ποιότητα, την... αύρα του Φανή και τον «6ο» παίκτη στο πλευρό του!

Λίγα λόγια για την ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Ιστορικού...

Λίγα λόγια για την ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Ιστορικού...
  • Ο μπασκετικός Πανιώνιος βρίσκεται πλέον σε... νέα εποχή, με τους Θοδωρή Μικρόπουλο και Παναγιώτη Ηλιάδη στο διοικητικό τιμόνι της ομάδας!
  • Το φετινό "χτίσιμο" του κυανέρυθρου ρόστερ ολοκληρώθηκε πολύ νωρίς και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ήρθαν στη Νέα Σμύρνη έμπειροι και ικανοί παίκτες, οι περισσότεροι εξ' αυτών μαλιστα είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο στις προηγούμενες ομάδες τους στην Α2. Φυσικά, ήρθε και ο Περικλής Ταυρόπουλος, ένας πολύπειρος προπονητής, ο οποίος έχει φάει με το... κουτάλι το ελληνικό μπάσκετ και η συμβολή του αναμένεται καθοριστική!
  • Στα χαρτιά ο Ιστορικός έχει το πληρέστερο και το ποιοτικότερο ροστερ της κατηγορίας, όμως ευτυχώς φαίνεται πως αυτό δεν μένει μόνο στα χαρτιά. 
  • Οι κυανέρυθροι έχουν ξεκινήσει ιδανικά τη νέα σεζόν, καθώς τόσο στα φιλικα τους παιχνίδια όσο και στο πρώτο επίσημο ματς Κυπέλλου με τον ΟΦΗ δείχνουν έτοιμοι να ανταποκριθούν στις υψηλές προσδοκίες που έχουν δημιουργηθεί. 
  • Επίσης, κάνεις δεν μπορεί να αμφιβάλει πως η αύρα του Φανή Χριστόδουλου είναι διάχυτη παντού στις τάξεις του συλλόγου. Δεν είναι και λίγο πράγμα στην άκρη του πάγκου να βρίσκεται η ζωντανή ιστορία του Πανιωνίου και γενικότερα του ελληνικού μπάσκετ. Σκεφτείτε απλα τι δέος νιώθουν οι παίκτες της ομάδας όταν παίρνουν το χειροκρότημα και την καλή κουβέντα από τον Φάνη! 
  • Ο Πανιώνιος λοιπόν φέτος έχει την ποιότητα, έχει το ταλέντο, είχε την ικανότητα, θέλει όμως στο πλευρό του και τον 6ο παίκτη του, τον κόσμο!
  • Στο πρώτο επίσημο ματς, αυτό του Κυπέλλου, η προσέλευση των φιλάθλων ήταν ικανοποιητική, αν σκεφτεί κανείς την έντονη βροχόπτωση της ημέρας, αλλά και ότι ήταν καθημερινή. Το πιο σημαντικό ήταν ο παλμός της εξέδρας, όπου οι Πάνθηρες με το ατελείωτο τραγούδι τους έδωσαν χαρακτήρα γιορτής στην πρώτη επίσημη "παράσταση" της ομάδας.
  • Άπαντες στο τμήμα του μπασκετ, περιμένουν ο φίλαθλος κόσμος του Ιστορικού να αγκαλιάσει φέτος την προσπάθεια που γίνεται και με την αγορά διαρκείας, αλλά και την γενικότερη παρουσία του στο γήπεδο να... σπρώξει τους παίκτες του Ταυρόπουλου στην άνοδο!
  • Να θυμηθούμε οτι: Η διάθεση των καρτών διαρκείας γίνεται από τη γραμματεία μπάσκετ του κλειστού «Ανδρέας Βαρίκας». Οι κάρτες διαρκείας χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες:VIP: 500 ευρώ. GOLD: 200 ευρώ. SILVER: 80 ευρώ. Οι ώρες διάθεσης είναι οι ακόλουθες: Δευτέρα ως Παρασκευή: 17:30-21:30. Σάββατο και Κυριακή: 10:00-13:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια