Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Κ18: Ωραίο ποδόσφαιρο και νίκη με Κηφισιά (5-2)

Σε πολύ καλό δρόμο έδειξε πως βρίσκεται η ομάδα Κ18 του Πανιωνίου , μόλις λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της. 

Σε πολύ καλό δρόμο έδειξε πως βρίσκεται η ομάδα Κ18 του Πανιωνίου, μόλις λίγες ημέρες πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της. 

Σε φιλικό που έγινε στο γήπεδο Αργυρούπολης Β', το σύνολο του Γιώργου Λαμπαδινού επικράτησε με 5-2 της Κηφισιάς, το σημαντικότερο όμως είναι ότι έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και ανέβασε τον πήχη των προσδοκιών για τη νέα σεζόν. Το πρώτο ημίχρονο βρήκε τους κυανέρυθρους να προηγούνται με 2-0 χάρη σε γκολ των Μπάο και Τσιμιδόπουλου, με τον αντίπαλο να μειώνει στο δεύτερο μέρος, για να ακολουθήσουν τρία συνεχόμενα τέρματα από τον Ιστορικό με τους Γιασιά, Μπάο και Κονατέ. Λίγο πριν το φινάλε η Κηφισιά μείωσε για το τελικό 5-2. 

Με τη φανέλα του Πανιωνίου παρατάχθηκαν οι Νικολάου, Τσιμιδόπουλος, Ζιαμπάρας, Πολυχρόνης, Γλυνός, Μπεχράκης, Φιλιππούσης, Ντάφλας, Γιασιάς, Καλιόλιος, Μπάο, ενώ έπαιξαν και οι Κονατέ, Μεταξάς, Τσίκουρης, Εμπρά, Ρίζος, Στάθης, Παναγόπουλος. 

Πλέον, οι ποδοσφαιριστές του Γ. Λαμπαδινού, με καλή ψυχολογία, στρέφουν την προσοχή τους στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ Κ18, όπου για τον 4ο όμιλο θα φιλοξενηθούν από τη Θύελλα Αγ. Δημητρίου στο γήπεδο Καλαμακίου (Αλίμου Β') την Κυριακή (2/10) στις 14:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια