Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Κ17: Πάλεψε μέχρι το φινάλε στο Περιστέρι

Συνέχεια στην αγωνιστική του παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League K17 έδωσε το πρωί του Σαββάτου (17/9) ο Πανιώνιος. 

Συνέχεια στην αγωνιστική του παρουσία στο πρωτάθλημα της Super League K17 έδωσε το πρωί του Σαββάτου (17/9) ο Πανιώνιος. 

Για τη 2η αγωνιστική, οι ποδοσφαιριστές του Θ. Κιούπκιολη παρατάχθηκαν στο γήπεδο Ηφαίστου απέναντι στον Ατρόμητο, ο οποίος πήρε τη νίκη με 3-2. Οι κυανέρυθροι πάλεψαν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γιανναράκη, διεκδικώντας βαθμό σε ένα παιχνίδι που μέχρι ενός σημείου έμοιαζε χαμένο. 

Στο 23' ο Λεονταρόπουλος άνοιξε το σκορ έπειτα από όμορφη προσωπική προσπάθεια και σουτ (1-0), ενώ δέκα λεπτά μετά (33') ο Πούλος έγραψε το 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. 

Στο 62' ο Μπάτος με άλλο ένα πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, για να φτάσουμε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου ο Πανιώνιος μείωσε με δύο γκολ. 

Στο 83' ο Τερζής με διπλή προσπάθεια και κοντινό πλασέ έκανε το 3-1 και δύο λεπτά μετά ο Οθωναίος διαμόρφωσε με κοντινό σουτ το 3-2, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα. 

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι είχαν τις στιγμές τους για την ισοφάριση, χωρίς όμως να την πετυχαίνουν. 

Διαιτητές: Γιανναράκης, Πετρίδης-Σιγανού (Πειραιά)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κώστας Παρθενίου): Βελέντζας, Μπάτος (76' Σέχου), Σαρηγιάννης, Κατσίχτης, Χαραλαμπίδης, Κώτσης, Πούλος (53' Καφεντζής), Χότζα, Λιόσης (60' Φανός), Καζερός (46' Γιαννακόπουλος), Λεονταρόπουλος (76' Λοϊζίδης)

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Θάνος Κιούπκιολης): Καλόσακας, Βλαχάκης, Γιαουπάι (76' Μπεχράκης), Στολάι, Ανδρίτσος, Καραούλης (71' Οθωναίος), Γεωργαράκος (46' Τερζής), Λαύκας (76' Καλύβης), Θωμάκος, Τοποβίτη (31' λ.τρ. Τσούμας), Αρχανιωτάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια