Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Άλωσε την έδρα του Ιωνικού η Κ17 του Iστορικού

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League Κ17 πέτυχε ο Πανιώνιος

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Super League Κ17 πέτυχε ο Πανιώνιος, που επικράτησε εκτός έδρας με 2-0 του Ιωνικού!

Αν και οι συνθήκες που προέκυψαν στον αγώνα δεν ήταν ευνοϊκές για την ομάδα του Κιούπκιολη, οι κυανέρυθροι έβγαλαν πάθος και εγωισμό στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να φτάσουν στην σπουδαία νίκη.

Στο 25' ο Βογιατζής στάθηκε άτυχος καθώς χτύπησε στο κεφάλι και έγινε αναγκαστική αλλαγη. Από το φάουλ που κέρδισε ο παίκτης που τραυματίστηκε προήλθε και το πρώτο γκολ του Ιστορικού. Ο Στόλαϊ σκόραρε, μετά από ασίστ του Τοποβίτι. 

Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε το δεύτερο άτυχο γεγονός για τον Πανιώνιο, καθώς ο Τοποβίτι αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, επειδή (κακώς) απάντησε σε ένα από τα σχόλια που ακούγονταν από την εξέδρα!

Παρά το γεγονός, όμως, πως οι κυανέρυθροι έπαιζαν για πολύ ώρα με παίκτη λιγότερο, κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο τέρμα, με κεφαλιά του Λύσανδρου στο 80'

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κολόσακας, Βλαχάκης, Γούμενος (80' Παπαγεωργίου), Στόλαι, Ανδρίτσος (70' Τσούμας), Καραούλης, Βογιατζής (25' λ.τρ. Λύσανδρος), Τοποβίτι, Αρχανιωτάκης (46' Λαύκας), Οθωναίος (46' Γαλάρης), Γιαουπάι.

Δεν υπάρχουν σχόλια