Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Η ενημέρωση του Πανιωνίoυ Γ.Σ.Σ. για το γήπεδο «Αργύρης Κορωναίος»

Σε ανακοίνωση-ενημέρωση αναφορικά με το πως έχει η κατάσταση με το γήπεδο μπάσκετ " Αργύρης Κορωναίος" προχώρησε ο Ερασιτέχνης Παν...

Σε ανακοίνωση-ενημέρωση αναφορικά με το πως έχει η κατάσταση με το γήπεδο μπάσκετ "Αργύρης Κορωναίος" προχώρησε ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος.

Αναλυτικά: 

"Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου με αφορμή την έναρξη των προπονήσεων της ακαδημίας μπάσκετ του συλλόγου, θα ήθελε να ενημερώσει για το πώς έχει η κατάσταση με το φλέγον ζήτημα του γηπέδου Αργύρης Κορωναίος, που καταστράφηκε μετά τη σφοδρή χιονόπτωση τον περασμένο Ιανουάριο.

Από την πρώτη στιγμή αναζητήθηκε η καλύτερη δυνατή λύση με στόχο την πλήρη και άμεση, στο μέτρο του δυνατού, ανακατασκευή των εγκαταστάσεων. Μετά από διάλογο και αφού εξετάσθηκαν με ιδιαίτερη προσοχή τα δεδομένα, συμφωνήθηκε η όλη διαδικασία να προχωρήσει με τη συνδρομή του Δήμου Νέας Σμύρνης, πιέζοντας από την πλευρά μας, ώστε να μη χάσουμε πολύτιμο χρόνο ενόψει του χειμώνα που έρχεται.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της όλης προσπάθειας, παρά τα τεράστια εμπόδια που παρουσιάστηκαν, με τη γνωστή ελληνική γραφειοκρατία να κάνει την εμφάνισή της και σε αυτή την περίπτωση.

Συμμεριζόμαστε απόλυτα την αγωνία των παιδιών και των γονιών, είναι άλλωστε και δική μας αγωνία, ώστε το θέμα να κλείσει θετικά και οι εργασίες να ξεκινήσουν το συντομότερο δυνατό.

Στόχος είναι οι νέες εγκαταστάσεις να προσφέρουν σημαντικά βελτιωμένες συνθήκες άθλησης στα παιδιά του Πανιωνίου.

Ευχαριστούμε θερμά για την κατανόηση!"

Δεν υπάρχουν σχόλια