Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Στηρίζουμε σαν oπαδοί κάθε κίνηση που γίνεται για το καλό και την πρόοδο του Συλλόγου»

Ανακοίνωση από τους Πάνθηρες.

Ανακοίνωση από τους Πάνθηρες.

Αναλυτικά:

"Από την πρώτη στιγμή της δημιουργίας της Συμμετοχικής - Εθελοντικής Κίνησης «Ορφέας», μέχρι και σήμερα οι Πάνθηρες στήριξαν ανοιχτά τη νέα αυτή προσπάθεια, που ως επίκεντρο είχε και συνεχίζει να έχει την ουσιαστική σωτηρία του Συλλόγου, από τις τραγικές διοικήσεις των περασμένων ετών που έφτασαν στο χείλος της καταστροφής Ερασιτέχνη και ΠΑΕ.

Τα παιδιά του «Ορφέα» βάζοντας το «εγώ» κάτω από το καλό του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης, με πολλή δουλειά και σωστές ενέργειες έχουν καταφέρει σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, να αλλάξουν προς το καλύτερο ένα μέρος της εικόνας του Συλλόγου σε οργανωτικό και οικονομικό επίπεδο.
Ωστόσο, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας σχετικά με ορισμένες «ομορφιές» που έχουν φτάσει στα αυτιά μας και που ίσως κάποιοι δε έχουν καταλάβει ή συνεχίζουν να τις διαδίδουν με δόλο, έχοντας ως μοναδικό σκοπό το κακό τόσο του Συνδέσμου, όσο και του Πανιωνίου.
Οι Πάνθηρες στέκονται στο πλευρό «Ορφέα». Όχι σαν διοίκηση. Η θέση μας ήταν, είναι και θα συνεχίσει να βρίσκεται στα τσιμέντα κάθε γηπέδου της Ελλάδας, όπου αγωνίζεται ο Πανιώνιος.
Στηρίζουμε σαν οπαδοί κάθε κίνηση που γίνεται για το καλό και την πρόοδο του Συλλόγου που λατρεύουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Σαν οπαδοί και όχι σαν διοίκηση.
Πάνθηρες δυνατοί, Πανιώνιος ισχυρός
Panthers Club"

Δεν υπάρχουν σχόλια