Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παγκόσμια πρωτoτυπία από την ΕΠΟ: Νικήτριες και οι δύο ομάδες στον ίδιο αγώνα!!!

Σε μια πραγματικά εκπληκτική απόφαση που αποτελεί μοναδική περίπτωση στα παγκόσμια χρονικά προχώρησε η ΕΠΟ

Σε μια πραγματικά εκπληκτική απόφαση που αποτελεί μοναδική περίπτωση στα παγκόσμια χρονικά προχώρησε η ΕΠΟ, προσπαθώντας να κλείσει όπως όπως τις εκκρεμότητες στην Γ’ Εθνική…

Συγκεκριμένα, στη διαμάχη μεταξύ της ΑΕ Λευκίμμης και του Μακεδονικού, αποφάσισε να επιστρέψει τους τρεις βαθμούς που είχαν αφαιρεθεί από τους Κερκυραίους για το μεταξύ τους παιχνίδι, το οποίο είχαν κερδίσει. Ταυτόχρονα όμως, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΌ!!!! Έτσι, ουσιαστικά σε έναν αγώνα, είχαμε και τις δύο ομάδες να παίρνουν τους 3 βαθμούς!!!!

Πλέον με αυτή την απόφαση, η Λευκίμμη παραμένει στην κατηγορία εις βάρος του Μεγάλου Αλεξάνδρου Τρικάλων Ημαθίας που υποβιβάζεται! Παράλληλα ανακηρύσσει τον Μακεδονικό πρωταθλητή, αφήνοντας όμως ανοιχτό και το θέμα της Κοζάνης, που θα έπαιρνε αυτή τον τίτλο αν έχανε τους βαθμούς ο Μακεδονικός!

Πραγματικά απίστευτες καταστάσεις…

Αναλυτικά το κείμενο της απόφασης…

«Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε σε εφαρμογή αποφάσεων του CAS:

α. Με την ακύρωση της απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων επιστρέφονται στην ΑΕ Λευκίμμη οι αφαιρεθέντες βαθμοί και κατά συνέπεια η ομάδα παραμένει στη Γ’ εθνική και υποβιβάζεται ο Μ. Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας ΑΟ.

β. Επικυρώθηκε η βαθμολογία του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στη Super League2. Κατά συνέπεια στην επόμενη κατηγορία προβιβάζονται οι Παναχαϊκή Προοδευτική, Μακεδονικός (σε εκκρεμότητα παραμένει η υπόθεση του Αγροτικού Αστέρα). Σε προσεχή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου θα συζητηθεί το θέμα του ΑΟ Κοζάνης».

Πηγή: stoplekto.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια