Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεμούδιασμα με... τεσσάρα για τον Πανιώνιo

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από το "σκληρό" πρόγραμμα των προπονήσεων είχαν την Τετάρτη (10/8) οι παίκτες του Πανιωνίου.

Την ευκαιρία να ξεφύγουν από το "σκληρό" πρόγραμμα των προπονήσεων είχαν την Τετάρτη (10/8) οι παίκτες του Πανιωνίου.

Οι κυανέρυθροι έδωσαν το πρώτο φιλικό παιχνίδι κατά την διάρκεια της προετοιμασίας τους και επικράτησαν στο Κιάτο του τοπικού Πέλοπα με 4-0.

Ο Νίκος Κούστας, ο οποίος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του, είδε την ομάδα του να δείχνει όρεξη, διάθεση και σίγουρα κράτησε και θετικά, αλλά και πράγματα που πρέπει να δουλευτούν ακόμη περισσότερο στη συνέχεια. Άλλωστε, η προετοιμασία βρίσκεται ακόμα στο πρώτο της στάδιο και ο coach του Ιστορικού έχει να δουλέψει σε πολλούς τομείς με τους ποδοσφαιριστές του.

Για την ιστοριά, ο Πανιώνιος επικράτησε με 4-0, πετυχαίνοντας τρία τέρματα στο πρώτο ημίχρονο. Στο 11' το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ των γηπεδούχων, ενώ το 0-2 πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Στούπη! Το τρίτο γκολ του Ιστορικού σημείωσε ο Τσίπρας στο 20. Το τελικό 4-0 έγραψε ο Γεωργούσης στο 70ο λεπτό. 

Η αρχική ενδεκάδα του Ιστορικού αποτελούταν από τους εξής: Παχατούρας, Κάρδαμης, Διονέλλης, Καλύβας, Ζούλιας, Μαρινάκης, Στούπης, Γροντής, Τσίπρας, Πίσπας, Ενγκογκ.

*Φωτογραφίες από την κυανέρυθρη εξέδρα στο Κιάτο:





Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια