Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μπάσκετ Ανδρών: Ντύνεται με... Luanvi!

Την εταιρία ένδυσης για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε ο μπασκετικός Πανιώνιος. 

Την εταιρία ένδυσης για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε ο μπασκετικός Πανιώνιος. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και η LUANVI ενώνουν τις δυνάμεις τους.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. ανακοινώνει ότι η LUANVI αναλαμβάνει επίσημος προμηθευτής αθλητικού υλικού της ομάδας μπάσκετ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η LUANVI είναι αναγνωρισμένο brand στο χώρο του αθλητικής ένδυσης, με πολυάριθμες συνεργασίες τόσο σε συλλογικό όσο και εθνικό επίπεδο σε όλο τον κόσμο.

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ και η LUANVI έχουν κοινά στοιχεία. Το ισχυρό brand, την αναγνώριση, τη διαρκή εξέλιξη και την προοπτική και για αυτό θα προχωρήσουμε μαζί, Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την επίτευξη αυτής της συμφωνίας και ευχόμαστε να έχουμε μία καλή συνεργασία η οποία θα διαρκέσει για πολλά χρόνια» είπε ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αποτελεί σημαντικό μέρος της ιστορίας του ελληνικού μπάσκετ. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η LUANVI επιλέχθηκε να υποστηρίξει τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ στη νέα αυτή προσπάθεια να επανέλθει στη θέση που αρμόζει στην ιστορία του. Και είμαστε βέβαιοι ότι πολύ σύντομα θα επιτευχθούν οι στόχοι που έχουν τεθεί» , δήλωσε ο κ. Μάνος Σηφάκης, ιδιοκτήτης της SportAdore, αποκλειστικού διανομέα της LUANVI στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια