Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Darts: Η τετράδα που θα στελεχώσει την Εθνική ομάδα

Βελάκια ή όπως συνηθίζεται να τα λέμε... Darts!  Ένα άθλημα ευρέως γνωστό στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη αλλά "άγνωστο" σχετικά σ...

Βελάκια ή όπως συνηθίζεται να τα λέμε... Darts! 

Ένα άθλημα ευρέως γνωστό στην Κεντρική και Βόρεια Ευρώπη αλλά "άγνωστο" σχετικά στον Ευρωπαϊκό νότο, ένα άθλημα για μοναχικούς ανθρώπους αλλά και για παρέες, ένα άθλημα πάντως ιδιαίτερο και άκρως διασκεδαστικό.

Στην χώρα μας στα Darts υπάρχουν πέντε σύλλογοι στους οποίους διεξάγονται ομαδικά Πρωταθλήματα, διοργανώσεις Κυπέλλων αλλά και ατομικά Πρωταθλήματα που μέσα από αυτά ξεχωρίζουν οι καλύτεροι αθλητές της χρονιάς, οι οποίοι με την σειρά τους στελεχώνουν τους διασυλλογικούς αγώνες. 

Την Κυριακή, λοιπόν, στις 31/7 στο Darts Club στην Καλλιθέα, σε μία από τις πιο γνωστές αρένες Darts στην Ελλάδα, η οποία ανήκει στον γνωστό φίλαθλο του Πανιωνίου, Νίκο Ζαχαρόπουλο, διεξήχθη ο τελικός των διασυλλογικών αγώνων για την ανάδειξη του Πρωταθλητή Ελλάδος 2022 αλλά και την στελέχωση της Εθνικής ομάδας, που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες στην Βαλένθια στα τέλη του Σεπτέμβρη.

Πρωταθλητής Ελλάδος 2022 αναδείχθηκε ο Δημήτρης Λειβαδίτης, ένας εξαιρετικός αθλητής με παροιμιώδες ήθος, ο οποίος αγωνίζεται στην πρωταθλήτρια ομάδα Lions of South στον σύλλογο του ΣΥΝΤΕΛ.

Την τετράδα που θα στελεχώσει την Εθνική ομάδα συμπληρώνουν οι Αρσένης Κουμπαράνης από τον σύλλογο Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Τσακίρης από τον σύλλογο Θεσσαλονίκης και Paul "Raven" (Ολλανδικής καταγωγής) ο οποίος αγωνίζεται στην ομάδα των Dragons στον σύλλογο του Attica.

Κείμενο
Κώστας Σαλούρος

Δεν υπάρχουν σχόλια