Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυριακή στις 17:30 με Παναχαϊκή στη Nέα Σμύρνη

Ένα ακόμη πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι είναι έτοιμος να δώσει ο Πανιώνιος, που την Κυριακή (4/9) υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη την Παναχαϊκή.

Ένα ακόμη πολύ δυνατό φιλικό παιχνίδι είναι έτοιμος να δώσει ο Πανιώνιος, που την Κυριακή (4/9) υποδέχεται στη Νέα Σμύρνη την Παναχαϊκή.

Η ομάδα της Πάτρας την φετινή σεζόν θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Super League 2, είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη και σίγουρα ο Νίκος Κούστας θα μετρήσει τις δυνάμεις των ποδοσφαιριστών του κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως έγινε δηλαδή και απέναντι στην Κηφισιά.

Η αναμέτρησης της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 17:30 και θα υπάρχει γενική είσοδος 5 ευρώ για τον φίλαθλο κόσμο του Ιστορικού που θα θελήσει να δώσει το "παρών".

Η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου: 

"Την Παναχαϊκή θα υποδεχτεί ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ την Κυριακή 04/09 στις 17:30 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης σε φιλική αναμέτρηση.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, όπως και σε όλα τα φιλικά θα υπάρξει γενική είσοδος η οποία ορίζεται στα 5€.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 04/09 από τις 16:30 από το εκδοτηρίου του Αγίου Ανδρέα.

Κανονικά πρόσβαση στο γήπεδο θα έχουν όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί το διαρκείας τους, επιδεικνύοντας το στην είσοδο της θύρας 5-6 απ’ όπου θα πραγματοποιηθεί και η είσοδος των φιλάθλων που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.

Παράλληλα, ανοικτό θα βρίσκεται από τις 16:00 το Panionios Official Store, στο οποίο θα μπορούν να παραλάβουν τις κάρτες διαρκείας τους όσοι φίλαθλοι έχουν ήδη προαγοράσει καθώς επίσης κι όσοι επιθυμούν θα μπορούν να αποκτήσουν το δικό τους."

Δεν υπάρχουν σχόλια